Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Un Ajutor (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/42200-ajutor.html)

Daniel_DRV 27-05-07 11:53

Re: Un Ajutor

Daca ai unde sa o faci fa-o pentru ca asa era vb si cu TAU si acum cei care au criticat-o o apreciaza, dar fa-ti mai intai un virtual tuning pe ea si incepe sa cauti firme care sa iti faca proiectul,o firma ar putea fi cea de la Oradea,care iti face cum vrei tu,chiar daca te va costa ceva timp si bani aceste modificari.

ro.maniak 28-05-07 23:54

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 920607)
in legatura cu motoru ....vreau un motor sa pot sa il duc in 400 cp fara nos ...

Şi cānd te-ai trezit erai transpirat nu ? Nu vedeţi că vă ia la mişto puştiul ? Voi chiar puneţi botul la ce vă abureste ? Probabil că nu are nici 16 ani.

sebi2 30-05-07 19:30

3 Attachment(s)
si u probabil ca habar nu ai ce vb si nici nu sti ce vreau sa fac acum sunt in cautare de piese asa ca taci si nu mai comenta aiurea.....

poate asa ma cunosti

unele din fostele mele masina ....calibra si mercedesu investitie de 9000 euro ...deci mai taci si nu mai carcoti

ro.maniak 31-05-07 23:13

Eu as crede ca ai bani sa bagi in o dacie. Dar tu iti dai seama ce aberezi acolo 400 cai ? Pe tractiune fata, SI PE DACIE, ti-ai gasit. Crezi ca pe tot forumu sunt copii de 13-15 ani ? Daca vrei sa faci ceva de admirat si ce nu a mai facut nimeni, si chiar dispui de o suma consistenta, cauta baieti priceputi si pasionati care sunt doritori de asa ceva si fa o dacie cu tractiune spate. Si poate acei 400 cai or sa fie mai aproape, desi or sa fie destul de departe. Ca tot ai zis ca nu o vrei de mers zi de zi ... Iti zic eu ca o sa atragi atentia la cel putin 25% din forumul asta, in sensul bun al cuvantului. La ce ai zis tu mai sus cu stopuri de cuda faruri de nu stiu ce si mai stiu eu ce ai visat tu ... mai bine lasa-te la mana ta ;)

Dodo_998 29-07-07 03:23

fratimiu scuze, dar visezi mult.. te-ai jucat cred ca toate nfs`urile si le-ai terminat pe toate cred.. cum sa o faci la 400 de cai si cum sa o faci ca in pozele alea ?? in primul rand si in poze e urata.. si chiar daca lucrezi tu unde lucrezi... tot se leaga de tine... si app.. in ce ai bagat tu in mercedesul ala 9000 ???? ca dupa cate vad are niste desene pe ea, jante si un eleron.. hmm.. ma rog.. deci cu dacia, mai bine lasa-ne cu abureli ca nu am crescut in pom.. si masinile alea 3 poate nici nu au fost ale tale... vad ca esti din constanta si mazda aia e inmatriculata pe bucuresti.. dar stiu.. nu ai facut actele.. si alte chestii.. :D

tomita 03-09-07 14:02

mai se aude ceva cu proiectu? pune si tu poze sa vedem in ce stadiu e masina

CristianoXXX 03-09-07 20:13

in primul rand mai mult de 15 ani nu ai
in al doilea rand visezi prea mult
in al 3lea rand si eu sunt maniac cu dacia si sunt bagati in masina pana in momentul de fata o gramada de bani cu care imi luam un urs gata facut, la cheie si cu motorul tzipla
trezeste te si nu mai visa

B-11-AYG 03-09-07 21:18

mama ce masini ai avut...belea frate dar sti ce e nasol....CA NU A FOST DECAT UN VIS DE-AL TAU :lol:

Sirius 03-09-07 23:06

io cred k tu te-ai uitat prea mult la pimp my ride, si acum vrei sa faci ceva de genu pimp my dacia.
ok... nui nimik rau, toata lumea are dreptu sa viseze.
tu scornesti chestiile astea stand pe wc??

ai cumva cateva cunostinte de mecanik? cu c te ocupi tu de zici k nu e problema cu banii?

Dodo_998 07-09-07 00:43

nu mai zici nimic cu planul tau ? sau muncesti de zor la ea ? :D

BC-27-PIU 07-09-07 09:45

H3H3H3 ... E bun baiatu... Are un vis mare si aproape imposibil... dar treaba noastra... a utilizatorilor de forum... este sa-l sustinem.
Good job cu ideile ... cel putin pana acum. ORICE VIS POATE DEVENI REALITATE, kiar daca asta implica sa nu mai mergi cu masina respectiva :))

Dodo_998 15-09-07 03:24

eu cred ca nu avea ce sa faca si a inceput sa fabuleze...

All times are GMT +2. The time now is 09:32.

- Copyright 2026 4Tuning