Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - Kyd (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/421526-machete-lucru-kyd.html)

kyd_ursu 09-04-15 00:56

Re: Machete in lucru - Kyd

Quote:

Originally Posted by arctix (Post 5792060)
cat de mica si ce vrei sa faci mai exact cu freza?

Pt a modela aripi eleroane praguri aerisiri

bmwh548 09-04-15 22:09

Din cand in cand apar in Lidl modele mici de la Parkside, dar eu as merge pe una din magazinele de bricolaj care sa aiba cablul ala specific (pe ala nu l-am vazut niciodata la frezele Parkside). E deosebit de util cand incerci sa ajustezi piese mici sau trebuie sa "frezezi" in spatii inguste. Dremel e "cireasa de pe tort", dar costa pe masura. Eu am o trusa Einhell de ani de zile, am utilizat-o inclusiv la operatiuni "industriale" si inca nu m-a dezamagit.

kyd_ursu 09-04-15 22:18

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 5792213)
Din cand in cand apar in Lidl modele mici de la Parkside, dar eu as merge pe una din magazinele de bricolaj care sa aiba cablul ala specific (pe ala nu l-am vazut niciodata la frezele Parkside). E deosebit de util cand incerci sa ajustezi piese mici sau trebuie sa "frezezi" in spatii inguste. Dremel e "cireasa de pe tort", dar costa pe masura. Eu am o trusa Einhell de ani de zile, am utilizat-o inclusiv la operatiuni "industriale" si inca nu m-a dezamagit.

Multumesc pentru ca m-ai indrumat. Am sa ma pun pe cautat ca imi trebuie neaparat. Ms inca o data

kyd_ursu 09-04-15 22:48

1 Attachment(s)
Asa cum am promis:
- Golf 4 1/24 Welly

Proiect:
-schimbarea culorii
-interior modificat
-adaugat noi elemente

La final:

Golf 4 1/24 Welly "Masina de scoala"

Oftykosu 10-04-15 14:17

Astept sa termini proiectul, chiar sunt curios ce iese. Spor la treaba.

kyd_ursu 10-04-15 22:06

Quote:

Originally Posted by Oftykosu (Post 5792310)
Astept sa termini proiectul, chiar sunt curios ce iese. Spor la treaba.

Multumesc. Dupa sarbatori ma apuc de treaba.

kyd_ursu 10-04-15 22:09

Sarbatori fericite tuturor va doresc

arctix 10-04-15 23:26

Si tie la fel!

Reme 11-04-15 19:05

interesant proiect...astept rezultatul final!spor la treaba sa ai si paste fericit iti doresc!

kyd_ursu 15-04-15 21:39

1 Attachment(s)
Primii pasi:

Asta este prima mana de vopsea. Mai urmeaza una sau doua dupa care lacul si polish.

Reme 19-04-15 10:31

salut! nu trebuie sa te gandesti neaparat ca tre sa dai polish. Totul consta sa fie bine aplicat lacul...

pentru un luciu sporit si eliminarea "cojii de portocala", teoretic se procedeaza asa. matuit tot in 3000, apoi 6000, apoi polish la masina de polishat si la mana.

spor la treaba!

kyd_ursu 19-04-15 11:50

I-am dat si a treia mana de vopsea. A iesit fara "coaja de portocala" dar se poate poate mai lucioasa :). Am sa-ti urmez sfatul

bmwh548 20-04-15 11:08

Ai grija la grosime. Daca aplici prea multa vopsea si mai dai si cantitati generoase de lac exista riscul sa se ciobeasca pe muchiile portierelor/capotelor.

kyd_ursu 20-04-15 11:11

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 5794083)
Ai grija la grosime. Daca aplici prea multa vopsea si mai dai si cantitati generoase de lac exista riscul sa se ciobeasca pe muchiile portierelor/capotelor.

Am memorat si sfatul tau. Eu zic ca este ok. Detaliile caroseriei se vad foarte bine. Acum sa vad cu lacul daca ii este de ajuns doar o mana. Diseara vad rezultatul. Multumesc

kyd_ursu 28-05-15 21:35

4 Attachment(s)
Din pacate am avut putin timp la dispozitie pentru ea dar nu am renuntat.Cam asa arata in prezent. Mai am de lucru la bord,la jante,sa o colantez si sa ii fac caseta cu SCOALA. Cam atat pentru azi...din pacate

All times are GMT +2. The time now is 06:27.

- Copyright 2026 4Tuning