![]() |
Re: Machete in lucru - Kyd
Quote:
|
Din cand in cand apar in Lidl modele mici de la Parkside, dar eu as merge pe una din magazinele de bricolaj care sa aiba cablul ala specific (pe ala nu l-am vazut niciodata la frezele Parkside). E deosebit de util cand incerci sa ajustezi piese mici sau trebuie sa "frezezi" in spatii inguste. Dremel e "cireasa de pe tort", dar costa pe masura. Eu am o trusa Einhell de ani de zile, am utilizat-o inclusiv la operatiuni "industriale" si inca nu m-a dezamagit.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asa cum am promis:
- Golf 4 1/24 Welly Proiect: -schimbarea culorii -interior modificat -adaugat noi elemente La final: Golf 4 1/24 Welly "Masina de scoala" |
Astept sa termini proiectul, chiar sunt curios ce iese. Spor la treaba.
|
Quote:
|
Sarbatori fericite tuturor va doresc
|
Si tie la fel!
|
interesant proiect...astept rezultatul final!spor la treaba sa ai si paste fericit iti doresc!
|
1 Attachment(s)
Primii pasi:
Asta este prima mana de vopsea. Mai urmeaza una sau doua dupa care lacul si polish. |
salut! nu trebuie sa te gandesti neaparat ca tre sa dai polish. Totul consta sa fie bine aplicat lacul...
pentru un luciu sporit si eliminarea "cojii de portocala", teoretic se procedeaza asa. matuit tot in 3000, apoi 6000, apoi polish la masina de polishat si la mana. spor la treaba! |
I-am dat si a treia mana de vopsea. A iesit fara "coaja de portocala" dar se poate poate mai lucioasa :). Am sa-ti urmez sfatul
|
Ai grija la grosime. Daca aplici prea multa vopsea si mai dai si cantitati generoase de lac exista riscul sa se ciobeasca pe muchiile portierelor/capotelor.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Din pacate am avut putin timp la dispozitie pentru ea dar nu am renuntat.Cam asa arata in prezent. Mai am de lucru la bord,la jante,sa o colantez si sa ii fac caseta cu SCOALA. Cam atat pentru azi...din pacate
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning