![]() |
4 Attachment(s)
poze de la S.I.A.B 2005
|
e in bv evenimentu asta :?: :!: :roll:
Nebunu:am modificat titlul ca sa fi si tu impacat:))[/b] |
Evenimente
Lume , Lume...se anunta un sfirsit de toamna cu evenimente!!!!pe 23 octombrie craiova face liniute pe aeroport si pe 20 e concursul de sound la Bucuresti..intentionez sa le onorez pe amindoua ..la Craiova ma astept sa vina si Visi sa testeze bolidul..poate rupem gura tirgului!!!
|
Re:
Quote:
|
Re: Evenimente
Quote:
|
eu sa nu fim baieti rai, si sa-l sustinem pe catayn la amndoua concursurile.macar ca spectatori.
|
Quote:
In principiu vin la Craiova, de fapt 99%, pacat ca probabil nu imi vin si pompa de benzina si injectoarele cu debit marit pana atunci, dar sper sa ma descurc si asa 8) . Oricum mai vb pana atunci sa stabilim detaliile. |
In principiu vin la Craiova, de fapt 99%, pacat ca probabil nu imi vin si pompa de benzina si injectoarele cu debit marit pana atunci, dar sper sa ma descurc si asa 8) . Oricum mai vb pana atunci sa stabilim detaliile
trebuie ..musai grupa C trebuie sa o onorezi...eu o sa-i rontai pe astia de la B :twisted: :twisted: :twisted: |
Mergem, mergem :2gun: :chainsaw: :pistoles: :poke: :peace:
:lol: :lol: :lol: :lol: |
vin la craiova ca spectator daca ma ia cineva cu el :P
pun bani de benzina daca e oricum cred ca ies mai ieftin decat sa ma duc cu daciutza mea hihihi |
La mine sunt deja facute \"rezervarile\" - sorry :!:
|
mai astept ......
|
Quote:
A1 SUB 65 CP A 66-85 CP B 86-100 CP C 101-130 CP D 131-165 CP E 166-200 CP F 201-250 CP G PESTE 250 CP :lol: Ca sa onorez grupa C, Cataline, ar trebui sa vin cu alta masina :lol: In mod normal dupa talon intru la E, dar dupa ce banuiesc eu :twisted: ,cred ca poate ar trebui la F .Dar daca spui tu ca e musai si-i pacalim pe aia pe acolo sa nu se uite sub capota :lol: :lol: io merg si la grupa C asa de curiozitate :P ///EDIT: Si shtii ce am vazut tocmai acu pe forum la Curse? Pe 22 e Legal Racing la Galati. Mi-e sa nu mergem degeaba la Craiova ca aia care merg la Galati clar nu mai vin si la Craiova. Imi fac probleme de participanti... :?: :?: :?: |
participare
sa stii ca Bucurestiul nu vine cu crema la galati..sincer ma astept la Craiova sa fie nebunia cum a fost si in 10 iulie..pt cei care vor sa mearga...bursa locurilor libere in masina nu e inchisa deci cel mai bine este sa vedem cati suntem ca masini avem! :wink:
|
cursa de indemanare de la plopeni pe 22 oct a luat o cineva in considerare ?
mie imi pare mai interesanta :woowoo: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=11937 |
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning