![]() |
Re: Garage diorama
as putea spune ca e chiar real...
|
2 Attachment(s)
Multumesc Reme,
La interior lucrurile stau destul de bine. Peretii au primit zugraveala alba, braul are si el o culoare ce v-a fi schimbata deoarece mi se pare prea inchisa, urmeaza la rand stalpii ce imita zidaria de caramida |
capata forma si ma bucura treaba asta...
|
4 Attachment(s)
Si eu ma bucur ca lucrul avanseaza cum trebuie.
Au sosit ferestrele. Sunt compuse din trei parti: doua tamplarii si geamul. 1.Componente 2.Ansamblu 3.Vedere din exterior - montaj la rece 4.Vedere din interior - montaj la rece |
Laser frate! ca sa zic asa.
Bravo! |
Chiar la laser au fost facute. Era peste poate sa tai 20 de bucati.
Chiar daca am zis ca o sa fac investitii minime uite ca a trebui sa apelez la laser pentru ferestre. Multumesc |
Cat a costat lucrarea cu laser?
|
Quote:
|
arata senzatie...suuperb! keep it on..
|
2 Attachment(s)
Multumesc,
Peretele frontal cu poarta de acces auto si frontonul secundar cu usa pietonala. Am schimbat extrudatul si s-a dovedit ca am facut bine. Se lucreaza mult mai usor. Spoor la colectionat si modificari! |
5 Attachment(s)
Un mic pas inainte ca daca s-au uscat vopselele putem face poze.
In ordine: 1.Fatada secundara - exterior - la care mai trebuie ceva vopsele, uzura, usa, ancadrament usa si un brau 2.Fatada secundara - interior 3.Fatada principala, recent renovata, ce asteapta un brau, ancadrament porti si portile de acces auto 4.Un colt de garaj din combinatia fatada principala cu laterala stanga 5.Al doilea colt de garaj din fatada secundara cu aceiasi laterala stnga Pentru moment facem o scurta pauza cu lucrarile la "Garage" si "Jaguar C-Type". Spoor! |
ce bine arata...
|
Multumesc
|
Incepe sa prinda viata..
Ai sa amenajez si interiorul? |
Da si sper sa il "agrementez" cu tot felul de accesorii adica voi incerca sa-l fac cat mai real chiar daca este la scara.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:44. |
- Copyright 2026 4Tuning