![]() |
Re: sunet pe cielo
am yo dar nu stiu sa le atasez direct din calculator.
daca te intereseaza iti trimit pe privat IM si vb pe mess |
uita`te mai tarziu la masina mea la CJ-77-ERG
ca voi posta poze cu difuzoarele mele |
paraietori....
|
pe fata?
aas`m zis si eu cand le`am cumparat si am dat ceva bani pe ele, dar acuma nu`mi pare deloc rau si nu regret deloc ca am cumparat asa ceva. regret ca nu mai am magnaturile de pe spate...pe alea le`am adus din state in 2004 su sunau de numa numa...dar daca omu mi`a pus bani in mana si am luat mai mult decat ma asteptam nici n`am stat pe ganduri sile`am dat. |
Am gasit niste Magnat-uri pt fatza...de 10 cm....1.3 mil...peste cateva zile cred k l cumpar :D
_________________________________________ Imi scot masina-n ploaie sa se tuneze cand tuna! |
Sa ne spui si noua ce model sunt si cum se aud.
|
pai singurele magnat care iti intra pe fata ar fii :
xcess 102 si sunt cam 195 RON ultra 102 75 RON car fit 102 80 RON power plus 102 85 RON classic 102 115 RON dintre toate sigur cel mai bine dau Xcess dar parerea mea e ca nu fac banii astia privind raportul calitate/pret recomand classic 102 adica 35w la 1.milion e OK |
cele de mai sus sunt din gama magnat dar totusi recomand MTX
am pe masina si dau super. 10CM fata si 16,5 spate |
Quote:
|
poate ai avut ghinion si ai dat peste unele mai "obosite". sau chiar sunt proaste?!
_________________________________________ Imi scot masina-n ploaie sa se tuneze cand tuna! |
voi ce ati alege intre MTX noi, din magazin, cu garantie (in general, nu am stat sa caut) si Hertz aduse de "baieti" din afara? Preturile sunt cam aceleasi si despre Hertz inca nu am auzit sa apara "facaturi"...
|
yo unu'...as alege MTX...k stiu ce le poate kpu...cat despre Hertz...ink nu am avut okzia sa le aud...
|
:) crede-ma ca Hertz bate la fund orice MTX...normal, nu un Hertz de 100mm si 35w comparat cu un sub MTX de 400w :lol:
sunt tari de tot Hertz, faza e ca nu ofera garantie baietii care le aduc...dar cred ca o sa ma risc la o pereche de dif ovale, pt spate. |
dupa cum am zis....nu stiu ce poate Hertz-u. P spate au decupat sau este gaura din stock? Am intalnit cativa kre nu stiau dak sa puna p spate ovale sau sa decupeze...
|
difuzoarele d p fatza sunt asemanatoare cu astea sau sunt mai bune alea d p Cielo? http://telecomenzi.ro/image.php?id=2054 :???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning