![]() |
Re: Nissan 350Z - pareri
Pozele cu masina originala atunci cand am cumparato (deja am cumparato) se afla la sectiunea My Photos. Dar mentionez ca sunt facute in acel autohaus. Am sa postez cat mai multe poze pe masura ce se deruleaza proiectul.
Va multumesc. |
bine nu ne-ai zis sa cautam pe google... greu frate greu
|
Nu este greu, ci este simplu. O mare parte din proiectul de design va fi facut de catre Peter care trebuie sa recunosc ca are niste idei uimitoare. Ulterior voi cauta niste firme specializate care sa transpuna in realitate creatia lui Peter in fibra de sticla, carbon sau plastic si cu putin noroc o sa vezi masina la urmatoarele show-uri.
Multumesc. |
multa bafta cu proiectul tau...ptr partea de exterior cred k veilside satisface shi cele mai exigente gusturi...au un kit fff reusit shi ff agresiv ..iar in romania ar fi cu sigurantza unicat
in romania gaseshti ajutorul necesar ptr orice doleantza de-a ta in orice materie...shtii doar k la idei nu ne intrece nimeni...iar vis-a-vis de partea cu muzik....parerea mea k o sa ai destula muzik de la motor de la turbo de la tobe...chiar nushi are locul muzik pe o astfel de mashina mai ales dak ai spus k vrei sa o faci astfel incat sa exceleze in performantze...muzik inseamna multe kile in plus deci performantze in minus...asa k nare rost parerea mea...mai bine ceva sub capota decat in porbagaj...numai bine man |
Ai fi surprins sa stii ca veilside nu satisface cerintele mele in materie de design. Am hotarat sa fac ceva "custom made" si trebuie sa recunosc ca pana in momentul de fata este de departe cea mai buna idee pe care am avut-o. Design-ul exterior si interior asa cum am mai spus-o, il va face Peter care a venit cu niste idei exceptionale. Atasat aveti o poza cu o posibila configuratie.
Chiar va rog sa va dati cu parerea. http://www.neoflux.ro/peter/350Z%20TUNING.jpg |
e cam inspirat dupa widebodykitu de la veilside...
|
am incercat satzi trimit un pm...dar se pare k nu merge,,,scuze de oftopic...Rares ''zlh'' e fratele tau?
|
cat despre munk lui peter tot respectu'...dar cam atat...omu' shia dat silintza dar kitul lui virtual prezinta nishte linii destul de dubioase care nu prea ishi au locul, linii care nu se gasesc nicaieri in linia mashinii, nu shtii de unde sa le iei shi unde sa le pui...bine k e doar un desen...itzi recomand veilside...in materie de 350z este etalon de bun gust,,,,am sa caut poze shi cu altfel de kituri...shi am sa incerc sa desenez in creion ceva mult mai reusit decat asta...garantat
|
zlh ? nu inteleg. Nu cunosc nici un Rares
|
poza este o incercare....deci masina nu va arata asa...este doar o demonstratie.... proiectul nu il punem pe forum...mai intai il facem..
|
dezavantajele la un kit custom este un minus la capitolul aerodinamica.e masina ta si faci ce vrei.
|
Kitul custom...mai ales ca e facut fara nici un fel de incercare de aerodinamicitate...sau experienta serioasa...e mai mult o panarama...
Mai ales ca vrei "sa-l faci" pe Sebastian :) |
Quote:
Felicitari pt. masina si succes pe viitor cu ce ti-ai propus ! Vad ca te-ai lasat la mana lu' Peter :-P adevaru' e k are mana buna dar sincer sa fiu parerea mea e k kit'u dak intradevar vrei sa fie asa se potriveste de minune da' cu strazile noastre .. cam greu parerea mea si poate ne intalnim la un suc cu Peter sa mai schimbam niste vorbe ! Numai bine si sanatate |
fratzilor..va rog yo .. mai ushor cu virtualu pe aici :D
|
mah voi nu ati inteles un lucru important...MASINA NU VA ARATA ASA acuma intelegeti ? ufff greu tata..
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning