Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Salut inca o intrebare :D (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/41897-salut-intrebare.html)

pHlow 24-05-07 01:13

Re: Salut inca o intrebare :D

poti conduce si fara permis.. legal :P de la 16 ani.. daca ai o masina d`aia mica. Alex-Rahova... tin sa te contrazic... ala de 16 ani are experienta 0 iar tu ai permis de cateva luni .. maxim 1 an... crezi ca ai acumulat destula experienta? Majoritatea care pleaca cu masina inainte de a avea permis nu se duc si fac curse prin oras ca mari "reiseri". Probabil se plimba printre blocuri cu maxim 50. Sa te feresti de cei care nu au pus mana pe masina inainte de 18 si dupa ce au pus mana pe ala mic si roz .. se urca la volanul masinii si vor sa arate ce stiu ei sa faca.. aia sunt cei care "Parcheaza masinile pe stalpi-copaci-garduri ..care nu stiu ce ar fi cautat in calea lor la viteze de +100km/h ..sau masinile lor "se zgarie" sau " se lovesc " de alti oameni si alte masini..

_Bj_ 24-05-07 11:27

pHlow tot ce ai spus ai spus corect :D

_Bj_ 24-05-07 11:27

si de ce masina mica ziceai tu ?

Alex-Rahova 24-05-07 11:39

e decat .. o jumatate de contrazicere...dar nu are rost sa intru in alte discutii inutile.. in care sa-ti atrag atentia ca si tu ai gresit
nu ma compara pe mine cu unul de 16 ani care se ridica de la calculatorul pe care si-a instalat ultimul NFS si se suie la volanul masinii familiei ...un "sofer" cu experienta 0
..eu = experienta 1 ... unu` de 16 ani ..de care zici tu = experienta 0

matematic 1>0 ?? punct !
indiferent cum ai da-o , nu poti contrazice asta..
indiferent cat de prost sofer ar fi cineva , un an de permis si 10.000+ km parcusi iti dau totusi o mica experienta,incomparabila cu cea a unui pusti de 16 ani (exceptie fac cei care concureaza in diferite intreceri motorsport )

ma opresc aici, refuzand sa dau o replica oricarui mesaj ce se va scrie referitor la ce zic eu...

si ultima data - sper ca m-am facut inteles !!!
bafta !

Mustang 24-05-07 14:27

Quote:

Originally Posted by _Bj_ (Post 917360)
si de ce masina mica ziceai tu ?

De Microcar-uri.

pHlow 24-05-07 20:53

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 917377)
e decat .. o jumatate de contrazicere...dar nu are rost sa intru in alte discutii inutile.. in care sa-ti atrag atentia ca si tu ai gresit
nu ma compara pe mine cu unul de 16 ani care se ridica de la calculatorul pe care si-a instalat ultimul NFS si se suie la volanul masinii familiei ...un "sofer" cu experienta 0
..eu = experienta 1 ... unu` de 16 ani ..de care zici tu = experienta 0

matematic 1>0 ?? punct !
indiferent cum ai da-o , nu poti contrazice asta..
indiferent cat de prost sofer ar fi cineva , un an de permis si 10.000+ km parcusi iti dau totusi o mica experienta,incomparabila cu cea a unui pusti de 16 ani (exceptie fac cei care concureaza in diferite intreceri motorsport )

ma opresc aici, refuzand sa dau o replica oricarui mesaj ce se va scrie referitor la ce zic eu...

si ultima data - sper ca m-am facut inteles !!!
bafta !

Ai dreptate... nu te contrazic 100% ..si intradevar poate nu m-am exprimat in totalitate ok ... greseala cea mai importanta.. a fost ca ai generalizat.. dar da.. e diferetna intre unul cu carnet si unul fara.

_Bj_ 25-05-07 21:48

La cat is de scumpe microcar`urile mai bine mai astept un an si imi iau permisu :)

PYT 25-05-07 21:53

Quote:

Originally Posted by _Bj_ (Post 919537)
La cat is de scumpe microcar`urile mai bine mai astept un an si imi iau permisu :)

smart move ;-)

_Bj_ 26-05-07 10:41

.........:D

All times are GMT +2. The time now is 09:42.

- Copyright 2026 4Tuning