Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   -=EvLSant0s=- VS -=TNG=- || 3rd BATTLE !! Escalade style :D (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/4183-evlsant0s-vs-tng-3rd-battle-escalade-style.html)

ffocus 19-03-05 09:50

am votat :twisted:

cu cine?! :P Sant0s..

tng 19-03-05 09:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
[...]

Mai vino si tu cu ceva nou in operele tale.. ca de .. jante spoielre puse deanpoolea m-am plictisit ;) Sant0s...

LooooL ceva nou?!Adica tot ce am folosit pe masina asta am folosit si pe toate celelalte masini facute de mine?

Tu inafara de garda la sol coborata si jenti de carutza(excluzand fundalu') n-ai faucut cine stie ce modificari,yo am pus un spoiler(pus in adobe -asa cum zici tu), un sticker original(nu facut in paint cum e la tine :lol: )

Dar yo zis ca nu mai ne \"atacam\" pe aici si sa lasam lumea sa-si dea cu parerea.

Maf|otu: argumeanteaza ce nu-ti place la \"spoileru ala\", \"jantele alea\" ..

EvLSant0S 19-03-05 10:19

cand o sa-i dai o culoare ca aia... si nu un \"desaturate\" si putin lucrat la brightness/contrast... ca sa iasa negru ala coclit... atunci sa vb..

cand o sa pui spoilerul ala bine.. sa se vada.. intradevar bine.. atunci sa vb..

cert e ca am mai multe chestii... modificate in poza.. decat tine..

te-ai rezumat la prelungirea unui prag, un spoiler , si jante.. ;)

ESTI IN STARE SA FAC CE AM FACUT EU ? fa ce am facut eu pe masina aia .. si dupa aia mai vbim ..
si schimba si tu un fond in spate.. mai fa si tu ceva nou , a si btw. mai da si tu o tura pe magicmanu...... sa vezi acolo arta... poate atunci o sa incepi sa incerci sa faci mai multe la o masina decat un spoiler o prelungire prag si 2 jante , da ?

200SX 19-03-05 12:31

amandoi mai aveti de lucrat la roti

la tng, buza difera la rotile de pe fatza fatza de cea de la rotuile de pe spate

la santos sunt cam strambe rotile, nu cred ca stau chiar asa in realitate.

n-am votat

CT-03-ART 22-03-05 16:37

a lui tng este mai reala...a ta are jantele prea mari...shi par ca lovesc in aripi...trebuiesc micshorate...facute nishte schimbari...

Fantom@ 23-03-05 11:05

Am votat cu TNG,e facuta mai cu stil,e mai reala.

tng 24-03-05 15:13

Santos,ce facem aici?Mai lasam ?! :lol:

tox 24-03-05 16:38

am votat cu tng.

tng:

spoileru fatza sta ca la mine pe calibra..acum cand e spart.
jantele un pic strambe, si au fost luate de pe o rezolutie mai mica si marite. se vede... flame-ul trebuia mai deschis ca nu prea se vede

santos:

poate un tanc are merge cu rotile alea asa pe spate... geamurile prea negre, gradientu e din topor :) si pe roata spate zici ca ai pana sau a zburat o bucata de cauciuc. si culoarea, prea stridenta. zici ca e masina din underground 2

LEXUS 25-03-05 18:34

cu tng..santos ai rotile prea mari ..si culoarea d-ar fi uniforma..geamurile prea negre...si...nu-mi plac pick-upurile :twisted: ..asta k a trebuit sa votez..trebuia sa pui si nici una:)))

EvLSant0S 25-03-05 18:48

bine... fa una.. mai buna decat astea 2... si pun si varianta NICI UNA la vot.. ;) bine ?!

needBrain 25-03-05 22:26

nice pimp-ing santos :lol:

HolySoul 31-03-05 02:22

si cu votul meu iata ca balanta a inclinat unde trebuia sa incline.
Santos .. eu sincer sa fiu nu m-as urca in masina \"ta\" virtuala nici sa-mi dea unu bani.
Nici nu vreau cum sa-mi imaginez cum e sa ma urc intr-un kitch grosolan ca ala .
Ce-s cu rotile alea de tractor ? ai vrut s-o faci 4x4 ? :))
Nu mai ataca pe altii care \"sunt mai putini cunoscatori ca tine\" ca nici tu nu esti mare cunoscator in domeniu . Sau poate ma insel eu .. dar propun sa facem o chestie .. foloseste poza aia sa vezi cam cati bani ai putea lua pe asa masina ... eu sincer nici 500 euro n-as da pe ea
E usor sa faci nave spatiale cand n-ai condus o masina sa vezi cum sta treaba si la ce ar trebui sa foloseasca un spoiler , garda coborata etc (eu zic ca nu trebe sa te incurce ci sa ajute masina!)
O roata de aia creca ar cantari vreo 100 Kg noi incercam sa scapam de kg si tu vii cu roti de tractor.:)

1: Culoarea e de muieri sau de copii cu muci la nas.
2: Trebuia lucrat mai mult la spoilere , praguri etc .
3: Aia nu e coupe nici F-50 sa faci din ea avion .
4: Masina ta nu ar putea sa ruleze decat pe un aeroport impecabil (curatat cu vata in prealabil ca sa nu agate masina in nush ce)

EvLSant0S 31-03-05 09:24

Mersi de critici...
stii unde ma lovesc cuvintele tale... ;)
te-am pupat

si

Incearca si tu .. si cand o sa realizezi ca nu esti in stare sa te misti in adobe.. atunci sa... mai critici o data... ;)

tng 31-03-05 10:27

Vad ca suntem la distanta de un vot(yo the best oricum).
Nush cum draq ca acum 3 zile era distanta de 4-5 voturi...devin suspicios :D

Yo zic sa inchizi topicul pt ca SI la asta te-am facut .. :lol:

EvLSant0S 31-03-05 10:37

da frate.. ya iz ZA best ;)

All times are GMT +2. The time now is 11:34.

- Copyright 2026 4Tuning