Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   A aparut noul Logan GT-R (!?!) (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/41765-aparut-noul-logan-gt.html)

Gabriel_xenon 26-05-07 03:15

Re: A aparut noul Logan GT-R (!?!)

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 911889)
dacia gti

tin sa te contrazic...dacie gti exista...si este vorba despre dacia nova gti 1.6

NT33EXE 28-05-07 15:22

gti-ul e doar sigla.
cat despre logan...adica "loganisti"...
fraaateee! astora li se pare ca daca "prind" un 150-160 amarat, si ala cu EROARE de citire pe kilometraj, cand vin din spate cu 200 si dau flash-uri stau ca adormitii pe banda 2!
ambitie prosteasca!
macar de ar avea cu ce!
si treaba cu soferii de logan-uri tunate...kitsch-os

Psycho 02-06-07 21:32

foarte tare frate :) .... hahaha oricum pun pariu k 60 % din cei care au la nr spp .. sri pol etc n-au d`aface cu astea

4SPK 03-06-07 00:19

hai sa nu fim rai....poate voi fi si eu considerat un taran ca le iau apararea si pt ca nu am o masina cu mult diferita de logan,si nici nu e modificata,dar totusi nu sunt tarani cei care isi modifica masina...unele sunt dragute chiar daca sunt logan sau ceva mai "slab" decat loganul, sunt tarani cei care uita in ce merg si vror sa impresioneze prin kitch-urile astea d 20 de lei toata masina :)
stima pt toti care au o masina,au grija de ea si stiu sa o aprecieze pt ce e!!!

toyoman 03-06-07 01:01

soferii ''capodoperelor'' mai au ceva in comun: unghia de la degetu' mic lunga de vreo 2 cm. baga-o-ar undeva!

monk 03-06-07 01:47

ce stiti ma voi... e un super concept dacia... in curand W12,4 :))

dreamer 03-06-07 03:52

Daca nu are si semnu de la Nike degeaba...eventual un amg sau m3 shutit...

platon911 11-06-07 01:43

mai sunt unii de au sus pe parbriz abtibild lung cu Opel sau Renaut.....oglinzi cromate cu semnalizari in ele....ou kinder la antena radio,nijte geamuri ionizate cu kibritu de s-au curatat jumate,neone si lumini tampenii care se baga la briketa,termometru,casetofon Domotec cu boxe Eurotec,macrameuri atarnate la luneta si la oglinda centrala 15 mii de maimutzoaie si bradutzi de zici k e TIR....aaa si mor pe aia kre scriu pe luneta NO FEAR sau MARIAN,CATALIN,GABI,BOSS ........pwla-n masa si alte tzaranimi d'astea

NT33EXE 11-06-07 13:25

ai uitat de mileuri...:D

The_Mask 21-06-07 22:20

E un Opel Astra G alb in Constanta - 1.7DTI V8:D , asa ca l`am facut pe ala cu V6:) Psycho tre sa stie:)

NT33EXE 22-06-07 07:32

Quote:

Originally Posted by SmokeR (Post 960755)
Aici era vorba desprea "acele" loganuri tunate.

Vezi ca te-ai intins cam mult.nu toti soferii de loganuri tunate sunt tarani.
si crezi ca daca eu merg cu loganu' cu 150 la ora si tu vii din spate cu 200 si imi faci flash-uri eu ma sperii???

Va rog sa ramaneti pe subiect nu sa deviati cum a facut "smecherul" de mai sus.

forumistii care au ceva km la activ (aici ma refer la numere din sase cifre) si-au dat seama ca nu e vorba despre o apreciere generala.8)
...si nu e vorba ca te sperii daca vezi flashuri din spate, ci de faptul ca daca mergi cu o viteza inferioara stai pe banda 1, nu incurca pe altii care poate au motive sa se miste mai repede.:x

sergiu25 11-07-07 18:05

eu am vazut un logan cu sigla de vw...si un a4...nou...pe kre scria dacia 1300

SirNenea 11-07-07 20:30

Quote:

Originally Posted by john33exe (Post 960869)
forumistii care au ceva km la activ (aici ma refer la numere din sase cifre) si-au dat seama ca nu e vorba despre o apreciere generala.8)
...si nu e vorba ca te sperii daca vezi flashuri din spate, ci de faptul ca daca mergi cu o viteza inferioara stai pe banda 1, nu incurca pe altii care poate au motive sa se miste mai repede.:x

da si eu mergem cu loganul cu 170 si culmea un ml si un a3 nu vroiau sa se dea la o parte iar faza tare e ca eu chiar ma grabeam atunci
astia cu masini straine cum se cheama acum jmecheri ca nu se dau din fata loganului ???
vad ca la semnatura zici ca ai golf4 stiai ca ai aceasi siguranta ca si in logan ??? sau crezi ca daca ai emblema vw esti cel mai tare
parerea mea e ca mai tarani sunt soferii de masini straine decat cei de dacii

FIGHET 20-07-07 00:41

masina viitorului!!!!

sandrin 20-07-07 02:00

Logan 2.0 MPI in cta taxi:D

All times are GMT +2. The time now is 12:06.

- Copyright 2026 4Tuning