![]() |
Re: In memoria lui Ciupy
|
:sad: conadoleante familiei!nu merita!!!ciupy vei ramane viu in inimile noastre!!!te iubim!!doamne ai grija de el!odihnestete in pace!
|
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace...ieri am pierdut doi prieteni extraordinari si suntem in pericol de a-l pierde si pe al treilea. Daca m-as intalni cu acest criminal pe strada nu as fi responsabil de faptele mele...
|
Dumnezeu sa-l aiba in paza...pacat.killeru` ala alcolist nu cred ca va dormi linistit noaptea. . . mai bine se trantea dreqului intr`un cap de pod si lasa in viatza pe cine a omorit.
|
Domnul sa iti vegheze somnul de veci, vei ramane pentru totdeauna in sufletele noastre.
R.I.P. Ciupy Condoleante familiei indoliate. |
Rest in Peace
|
R.I.P. Razvan[Ciupy] :( un super baiat.
restul cuvintelor sunt de prisos, nu`mi vine sa cred , nu pot sa cred , nu vreau sa cred. Dumnezeu sa te odihneasca amice =(( :< |
:sad: :cry: :sad: :cry: R.I.P Dumnezeu sa il odihneasca pe Ciupy ....imi pare rau pt moartea pe care a avut-o :cry: nu merita asta!!!!
|
:sad: :sad: :sad: Nici acuma nu imi vine sa cred ca nu mai e printre noi :sad: R.I.P. Ciupy :sad: :sad:
|
In memoria lui Ciupy
incredibil de nedreapta viata din cauza unor inconstienti :(((
Dumnezeu sa il odihneasca in pace !!! |
La toti ne este greu inca sa realizam cele intamplate. Cum poate viata unui om sa fie curmata intr-o clipa. RIP.
|
...Dumnezeu sa il odihneasca in pace... :sad:
|
1 Attachment(s)
Odihneste-te in pace . . .
|
dumnezeu sa il calauzeasca in cer printre ingeri!!!moarte betivului kre a indraznit sa ucida 2 tineri in floarea varstei!!!!
|
dumnezeu sa-l odihneasca pe pritenul nostru ciupy care a murit nevinovat si condoleantze familiei indurerate suntem alaturi de ei :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning