![]() |
Re: Curiozitate personala
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
O firma mare a plecat din Italia din cauza fiscalitatii statului italian dar sediul si restul sunt tot in Italia. De acord Sebastian cu tine concurenta cum am mai spus inseamna progress si asta este foarte bine pentru cei ce fac activitate de tuning si altele. Monopol, hmmm asta e greu de spus cred eu. De acord cu tine ca sunt putine dar daca nu sunt mai multe ce putem face? si nici nu vor fi. E greu sa mai inventezi roata acuma. :lol: |
Imi cer scuze ca nu am raspuns pana acuma sunt plecat din Italia momentan si voi cauta sa tin pasul discutiei cu voi asa cand pot. Cand voi veni in tara vom discuta si la telefon voi scrie numarul meu de mobil pe care il voi aveea. O seara placuta, domnilor!
With kind regards, Valeriu Dragan. |
Ar fi interesanta o intalnire si o discutie cand reveniti in tara.
Poate si un pachet promotional pentru Romania... ramane de discutat. |
Quote:
With kind regards, Valeriu Dragan |
Ei daca vrei sa te vezi doar cu Bitnet ... tu stii mai bine.
Oricum ramanem in contact. |
Quote:
|
eee ... ma intalnesc cu domnul ...... :-P:lol: nu conteaza cum il cheama si sincer dupa numele voastre pe forum habar nu am cum va numiti in realitate. :) Eu lucrez la firma italiana in departamentul tehnic si normal nu avem voie sa ne intalnim cu clientii insa pentru el fac o exceptie.
Week-end placut la toti! With kind regards, Valeriu Dragan |
Ai dreptate eu folosesc numele meu mic Sebastian, cand nu folosesc clone.:lol:
E de bun augur ca esti aici pe forum si ne dai relatii despre produsele firmei la care lucrezi. |
Quote:
O zi buna! |
Ai grija cui dati posibilitatea de a va reprezenta in Romania, pentru ca sunt orgolii mari si unii nu mai cumpara daca e reprezentant unul pe care ei nu-l inghit. Va puteti exclude din lista de optiuni a unor potentiali clienti, chir daca unii aragta ca au un portofoliu mare si ca ei pot vinde si au mai vandut...
E de preferat sa vindeti direct, asta ca un sfat, alegerea va apartine. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:32. |
- Copyright 2026 4Tuning