![]() |
Re: Renault Megane 2.2 BHL
1 Attachment(s)
Yay8)
Finally, lowered!!! Abia astept sa o curat si sa ii pun rotile pe 17 |
Arata bine asa, sunt curios cum o sa arate cu jantele.
Ce subwoofer ai? Cati w, rms, si ce pret? Ma bate gandu sa-mi iau si eu unul. |
1 Attachment(s)
De subwoofer nu stiu nimic, l-am luat de la un prieten..
Dar statia scoate cam asa: 2 x 75 W @ 4 ohmi 2 x 110 W @ 2 ohmi 1 x 220 W @ 4 ohmi Inca o poza de aseara, azi o bag la curatat:D |
1 Attachment(s)
Un sticker pe parbriz, dupa parerea mea, de efect, si o baie mult meritata:
|
2 Attachment(s)
Masinuta a primit in cele din urma un kit de ambreiaj nou, Valeo, deoarece vechiul ambreiaj patina in ultimul hal.:D + O poza cu masina cu jantele de aliaj cu noile cauciuri, cat au fost montate o zi de proba:-)
|
I-am facut o resoftare masinii, Stage 2, de la Dimsport. :-)
- aproximativ 110 cai - si 250 nm E alta masina:shock: |
86cp aveai?
stage 2 stiu ca e ceva mai sus... stage 1 e 105cp.. oricum pe hartie e una si pe dyno e alta :) La ce bani? ai obs ceva fum-consum? de obicei se modifica in rau :lol: |
82 cai aveam.
Consumul e la fel, chiar e mai bun as putea zice. 6.8-6.9 daca stau cu piciorul pe acceleratie. Fara fum, 650 lei a fost, printr-un amic loganist :d |
1 Attachment(s)
Un mic update, jante pe 18" :weee:
|
I like zis, a lot!
|
|
1 Attachment(s)
Slabut cu update-urile in ultimul timp, masina a primit doar un set de gume decente pe 225/40(inainte aveam 215/35).
Urmeaza vopsitul farurilor si distantieri pe spate, sa arate ca in poza de mai sus :oops: |
Vopsitul farurilor? Joey mode? Astept!
|
2 Attachment(s)
foarte slabut cu updateurile din partea mea, nici nu am avut ce sa va mai zic sincer..
Nu mi-am luat distantieri, nu mi-am vopsit nici farurile, am gasit o investitie mai buna: bara fata de RS :mrgreen: Din pacate nu am avut fonduri sa o vopsesc, merg de o saptamana cu ea alba pe masina. Ma bate gandul la o colantare totala, deoarece un vopsit integral e prea scump, si are prea multe defecte ce nu ar iesi la polish.. Ii mai trebuie si grila centrala, alti o gramada de bani:( Pana atunci, 2 poze:arrow: |
3 Attachment(s)
upgrade: Bara spate completa + grila inferioara fata
usor usor, visul ajunge realitate:joy: urmeaza o colantare, cand or aparea banii:cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning