![]() |
Re: eterna dilema: ce motor sa aleg?
am vazut masina. nu e rau dar nici bine. sunt cateva probleme. masina are acum 108.000 km, nu 103.000 cat scria in anunt. am facut o verificare si se pare ca masina e in regula cu km si cu loviturile. nu pare sa aiba vreo problema in sensul asta. problemele sunt: nu are esp. o usa a fost data peste cap si nu mai sta bine si e putin ondulata. a zis omu' ca aranjeaza el usa. in sensul ca o aseaza cum trebuie. panoul de pe usa dreapta fata nu sta bine. cica l-a demontat sa schimbe macaraua de la geam....?? cand am desfacut volanul sa il reglez pe inaltime am vazut ca nu sta bine tot ansamblul. sta putin stramb. nu stiu ce inseamna asta. si pe langa toate astea mai tre' sa schimb ulei, filtre, placute fata-spate si niste bucse spate si ceva pivoti sau tot bucse pe fata. de asemenea nu stie daca are distributia facuta sau nu. masina e din 2002. si ar fi trebuit facuta distributia la 120.000km sau 4 ani. deci a trecut de 4 ani dar nu are cartea de service. cica e la cineva care nu mai raspunde la tel...?? are ceva lemn sau plastic cu model de lemn pe consola si pe usile stanga!!! pe dreapta are ornamente normale de plastic...in rest masina e ok. merge bine. mi se pare ca nu trage cum ar trebui dar asta e si de la ulei si filtre. nu stiu ce sa zic, sunt putin indoit...si nu are proiectoare ceata dar are xenon. e posibil ca astea cu xenon sa nu aiba proiectoare? de asemenea mi s-a parut putin greu de tinut in linie dreapta cand acceleram puternic. asta e de la lipsa esp? sau si de la cauciucuri uzate? in rest functioneaza tot. m-am uitat la xenoane, la pilotul automat, la computerul de bord, la clima, la stergatoare...astept parerile voastre in legatura cu ce am scris eu aici si de asemenea niste preturi pt ce ar trebui eu sa fac. si anume schimbat ulei plus filtre, schimbat placute, bucse si distributia. a ramas ca duminica il sun sa stabilim in ce zi sapt viitoare face actele. pana atunci astept pareri si sfaturi, intrebari si explicatii de la voi. multumesc mult tuturor.
|
masina de care zici tu este cumva neagra??
golf IV nu scrie motorizarea pe hayon scrie doar golf?? si este full fata incalzire si nici casetofon nu are?? daca este asta nu vreau sa te dezamagesc dar si eu m-am interesat de ea si dupa parerea mea de necunoscator la prima vedere :) este ca a fost lovita. sper sa nu te influentez ideea este sa te ajut. si mie mi-a zis la fel povestea cu usa stanga spate data pste cap. dar nu cred ca si hayonul era suspect deoarece 1. nu stateau plasticele bine pe el la imbinari 2. literele cu G O L F erau proaspat lipite si nu erau drepte :) 3. masina fusese polishata de curand, inca se vedea pasta pe la imbinarea spoilerelor cu caroseria. si inca o chestie pielea din spate era in stare critica adica aspra si tare rau parca udata si uscata. |
da, aia e masina. la hayon nu m-am uitat asa in detaliu, nu mi-a atras atentia. pielea din spate intr-adevar avea ceva ciudat dar...mh... masina nu parea sa fie lovita. in fond nu e o problema daca a fost lovita si schimbata o aripa, sau chiar hayonul. problema era daca era lovita rau si indreptata sau sudata sau mai stiu eu ce. eu am dus masina la o verificare si pe dedesupt era ok, nu se vedea nimic ciudat. nici la motor... cat despre polish nu stiu ce sa zic...cand am vazut-o eu (azi) era cu un strat de praf pe ea din bucurestiul nostru drag. masina este full fara incalzire in scaune, fara navi sau cd, fara trapa, fara ESP (asta ma deranjeaza) si fara proiectoare ceata pe fata. nici nu stiu ce sa mai zic. am fost destul de dezamagit de undele detalii... dac problema e ca nici n-am de unde alege ca nu se gasesc golfuri cu motorul asta pe la noi prin tara.... astept in continuare pareri si eventual preturi pt ce trebuie schimbat...
|
e alegerea ta nu vreau sa te dezamagesc dar unele chestii erau evidente.ce zici tu cu aripa schimbata asa e nu ar fii o problema dar sa nu fie stalpu bulit ca nu prea stateau usile la linie si cea din spate era clar ceva neinregula cu ea.plus de asta mai era si treaba cu plasticele de pe usi.unele de un fel negre altele mahon. nu stiu ce sa zic. in rest nu recomand computest ca mi se par teste puerile in afara de cel de caroserie care mi se pare util desi si acela e usor de inselat.adica am un tov cu o solenza luata de noua si acum 2 luni i-au zis ca a avut capota schimbata si indiota cand era doar re-lacuita. el le-a explicat cu lacul dar aia cu insistat k nu e capota masinii etc...
|
Cel Mai Bine Ar Fi S A Cumperi Golf 1.9 Tdi 130 Cp Cel Cu 6 Trepte
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning