![]() |
Bai, pai e frumos sa influentati juriul, sa vindeti voturile?
!!!!MANEVRA!!!!! Sunteti aiurea daca incepeti cu voteaza-l p-ala k dau o bere , voteaza-l p-ala k da o bere, e aiurea.... PEACE :peace: |
calmeaza-te mai ... era o gluma ce naiba... :roll:
|
asa e doar o gluma...dar sunt sigur ca IASUL MA SUSTINE,NU`I ASA???Si NU NUMAI!!!!!!!!!! ! ! ! ! ! ! ! !
|
Ce s`a intamplat??Nu avetzi vlaga?
|
nu.. suntem putin raciti ;)
|
hehehhehe misto initiativa ... in felul asta vedem si noi cum arata baietii d p 4tuning ... :P
pana acum are votul meu Mr.Nice! ....sa vedem ....cine mai iese la interval :P |
4 Attachment(s)
Here I come...
Prenume: Gabi Varsta: 20 Inaltime: 1.87 Greutate: vreo... 85 :oops: Hobby-uri: No Speed Limit :wink: PS: Gratzian, chiar daca nu castig, vreau si eu un tatuaj :peace: |
1 Attachment(s)
Pun si eu da deocamdata am daor o poza da mai fac rost
Nume: Cipi Varsta: 15 ani Inaltime: 1.70 (park nu mai stiu) Greutate: 55kg???(sunt slabutz nu imi dau ai mei de mancare :( ) Hobby: pei masinile , netu, distractzia , rolele(asta cand e vara) |
Votul meu va fi pt.Gabi.Bafta!
|
Re:
Quote:
1 poza : Fumand a 2`a poza: Fumand si mai mult a 3`a poza: BEER POWAH !!! a 4`a poza: mai mere... dar alea 3 ? :) :) nebunule ! :P |
Hai baieti curaj, mai ne trebuie 3 participanti k sa putem incepe concursul!!!!!
PEACE :peace: |
Sau deja am castigat :peace:!!!!!
|
Sau deja am castigat :peace:!!!!!Gratzian...unde`mi fac tatuaju?
:peace: |
deasupra curului =)) ca fumeile =))
am primit acordul de la I.N.A.A.I.V.P.L.C.D.M.4.T =)) Intitutul National al Aprobarilor In Vederea Participari La Concursul De Mister 4 Tuning! :) :) acum fug sa trag niste poze =)) |
Santos: chiar crezi ca ma intereseaza altceva decat caterinca ? :lol:
Bafta tuturor, inclusiv mie :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:04. |
- Copyright 2026 4Tuning