![]() |
Re: ALH vS TDI vs TDCI vs TD
Quote:
|
Vezi ca tu confunzi PS (Pferdestärke) cu HP (horse power).
Special am pus " hp " la sfarsitul valorilor, ca sa nu se faca confuzie, dar vad ca tot te-ai chinuit sa le confunzi. Ma uitasem odata pe tabelul cu motoare, dar imi mergea netul greu si am renuntat sa il mai deschid a doua oara, asa ca le-am scris din memorie, si am gresit, sau mai bine incurcat 2 valori. Ma gandeam sa le iau in ordine si mi-am creat un amalgam de valori compuse din TDi si M50B20. Imi cer scuze pentru incurcatura, nu pentru valori, care nu le-am gresit, ci folosesti tu alt sistem de masura. |
1 Attachment(s)
Vezi ca tu confunzi PS (Pferdestärke) cu HP (horse power).
Special am pus " hp " la sfarsitul valorilor, ca sa nu se faca confuzie, dar vad ca tot te-ai chinuit sa le confunzi. Ma uitasem odata pe tabelul cu motoare, dar imi mergea netul greu si am renuntat sa il mai deschid a doua oara, asa ca le-am scris din memorie, si am gresit, sau mai bine incurcat 2 valori. Am spus si mai sus unde am facut eroarea. Ma gandeam sa le iau in ordine si mi-am creat un amalgam de valori compuse din TDi si M50B20. Imi cer scuze pentru incurcatura, nu pentru valori, care nu le-am gresit, ci folosesti tu alt sistem de masura. Uite aici o imagine, care arata clar si fara incurcaturi puterile si codurile complete si detalitate. |
Dar nu-i nimic, doar eram putin funny :)
Eu vorbeam despre valorile care le cunoaste toata lumea, inclusiv tot forumul VW, AUDI, SKODA, SEAT. |
Quote:
Totusi cred ca cel de pe Cupra este cel mai performant dar este rar si nu inteleg de ce s-a montat doar pe el. Si mie ARL-ul imi place cel mai mult. :rolleyes2 |
Inca o chestie, motorul de 75CP de pe Golf III este TD si nu TDi.
Primul TDi a fost montat pe Golf III si avea 90CP. |
In legatura cu intrebarea colegului cu buget...pai ar vrea undeva cu 3500 de euro sa o cumpere din Germania....face transport persoane acolo si ar pune-o pe o platforma. Asta e bugetul in mare cu tolerantele de rigoare.
|
Eu totusi merg pe D -ul simplu , mi se pare cel mai atragator :)
|
@uragan: Ce-ti mai place sa lauzi BMW-urile :lol:
@Alin: In 3500 gasesti o multime de modele diesel. Poate ii zicem un SSangYong Rodius DIESEL :rolleyes2:lol::idea: sau un Lupo 1.7SDI, deci ceva si mai concret ar fi foarte ok. Iar taxa o sa fie foarte scumpa :shock: |
jtd urile nu incap in discutie?
sunt folosite de grupul fiat si imprumutate la alte marci |
Pai intrebarea a fost pusa de un necunoscator si cam aiurea.
ALH - cod motor, etc... Poate fi: tdi vs d-4d vs tdid vs tdci vs dci vs cdi vs d vs hdi vs jtd vs vs vs vs vs :!: Si oricum nu are nici o relevanta asta cu achizitia unei masini :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 08:40. |
- Copyright 2026 4Tuning