![]() |
Re: Lamborghini Gallardo vs Mercedes CLK-DTM
...comparatie cam ciudata intre un supercar creat special pentru circuit si un lambo de strada...aleg lambo ca masina pentru uz personal,mertul aici mi se pare mai mult pentru cei care isi permit o pista proprie:D
|
gallardo pentru ca e mult mai frumos decat mercedes si char daca ia bataie pe circuit (ceea ce noi nu prea avem) e altceva. pana si numele e mai frumos "gallardo" fata de "clk-dtm".
|
CLK DTM 580cp cel mai manevrabil merc dar parca are un pret cam mare..imi plac amandoua
|
nedreapta comparatia dintre cel mai "prostanac" fiu din familia lamborghini vs unul dintre cei mai "descurcareti" fii din familia mercedes!
|
aleg lambo pt designul exotic..poate e sub mercedes..dar pana la urma e un supercar..:)
|
Lamborghini Gallardo zic eu pentru ca este masina de viteza ca alte celelate cum este Veyron etc... Mercedes este masina de lux nu de sprinturi si alte cele...! ! !http://www.redwoodwd.net/two/michael...rdo-793118.jpg
|
Quote:
http://www.fastestlaps.com/index.php...=4585764d0f9c7 Pe pista Gallardo este putin mai rapid dar pe linie dreapta (la ce te refereai tu) ii cam rupe capul CLK si la acceleratie si la vit. max.. Exista Google. |
Gallardo la orice ora. Si CLK DTM e misto dar tot CLK ramane. In plus Gallardo acum are 560CP deci este si mai rapid, atat pe pista cat si in linie dreapta decat varianta veche.
|
pai e un nume de ocara CLK-ul sau cum? :) .Si CLK GTR e tot CLK si a reusit sa bata si McLarenul F1 pe pista.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
probabil se refera ca clk vezi mai des pe strada decat vezi galardo si nu prea impresioneaza asa mult, dar CLK-DTM deja e alta poveste.. |
Am mai spus si repet, nu am contestat performantele masinii si ca este exceptionala, practic nu prea imparte multe cu un CLK normal dar atata timp cat forma/design-ul sunt similare (cu diferente vizibile totusi) as alege un Gallardo fara sa stau pe ganduri. Cred ca este si mai confortabil si are mai multe dotari, este mai utilizabil in viata reala. Faptul ca a scos nu stiu ce timp pe circuite ma lasa rece.
|
un CLK-DTM nu am vazut niciodata pe strada, dar gallardo am vazut destul de multe. este singurul lamborghini care nu prea iti da fiori si aici ma refer la aspectul exteror.
eu cred ca lamborghini a avut un ghinion, un fel de pisica 13 cand i-a cumparat vag. |
Mercedes CLK-DTM o masina de circuit garantat
Lamborghini Gallardo mai mult o masina de fite decat de circuit |
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning