![]() |
Re: Unicat de 890.000 de euro, distrus
pacat de masina ..o so repare si reparatia totusi nu cred ca o sa fi nu stiu cat de ieftina dar totusi de ce sa o repare daca o putea pastra intreaga ?
|
Quote:
|
daca nu au sa vina pina aici ca le dau eu RCA meu care este la ARDAF.... dau faliment aia :-))))
|
Quote:
|
:lol: sigur
|
uff..pacat de masina.....o sa coste ceva pagubele alea...tot timpul Supercar-uriile se strica sau fac accidente banale :) ori le iau foc masiniile
|
"Ala de sub masina e victima sau doar se uita? "..tare intrebarea..eu unu sper sa fie ala de a uitat sa i puna si frane pe masuna puterii...sau care a sarit peste scoala de pilotaj.... :))). ....bine ca nu i a mea..cum mai spunea cineva pe aici..in rest....daca deja a cedat la 190..e de jale...stiu masini mai batrane decat bunika care i ar da "vanturi"..la 200 :))))) inclusiv Porsche le meu..desigur..da nu mi pun mintea..norokul lui.... :)))
"in frane si in femei sa nu ai niciodata incredere" |
=)) Hahahahahaha.................:))))))))) =))
|
Quote:
Pacat de masina asta , masini tari pe mainile la toti fraierii . Va salut pe toti . |
Quote:
masina asta e facuta 100% din fibra de carbon! deasta daca te uiti la caroserie aproape e complet intreaga... o masina normala s-ar fi facut acordeon eu cred ca-i doare fix in cur ca au busito, ca atata timp cat pot sa refoloseasca motorul si piesele de pe ea, caroseria e la fel ca celelatle Konnigseg deci nu e ca si cum nu mai au o gramada de alte chasiuri in care sa bage motoru |
Socant titlu :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning