![]() |
Re: e46 negru
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bafta la tunat!!! |
Quote:
|
Daca ai mai multe poze cu ea,mai pune te rog.Ms.
|
Cu bani poti sa faci si un touring frumos,daca are si un motor pe masura poate fi si un sleeper:)
|
felicitari. Imi place foarte mult. Nu prea vezi multe , nici aici in SUA nici in EU. Am avut ocazia sa vad unul ca al tau la un show in Michigan. Vei fii uimit ce bine poate sa arate masina ta facut-a putin.
Ai grija de ea :) |
1 Attachment(s)
@DJ bebe... multumesc!
asta e un bimmer din US care arata bine! ;) :rolleyes2 |
si ca sa terminam offtopicu asta ca e lunga, ca nu se potriveste ca e ca e ca e ( mie sincer imi place si-asta.. nu ma deranjeaza, masina sa am ! :D ) , o sa intru eu in ontopic: te intereseaza niste angel-eyes? la 4 mil cu tot cu montaj ? :D
|
Lasa ca ii spunem noi de unde sa le ia cu 2.500 si un pdf cum se monteaza.
|
ok, le dau si eu cu 250 RON fara montaj daca vrea ;)
|
:lol: discutie angel-eyes...
:?: de unde? :?: as fi interesat... saptamana asta, ca pe urma nu imi mai dati de urme, decat greu... :lol: sau... mai bine un pm. nu?:?: |
frumoasa masina sa o stapanesti sanatos;)dar dc nu ti`ai luat ceva mai mare k motorizare s numa stai sa pui chip`uri &altele?:P:d un 530:p?
|
:shock: Nu am vazut eu bine sau ti-ai pus angel eyes deja?:shock:
|
Imi place extrem de mult masina. Sugestia mea...kit de arcuri ca sa fie mai joasa. arata extrem de bine cu rotile aproape de pasaje.
Am un exemplu vis a vis de mine...un 330 la fel ca al tau...cu kit de M angle eyes..si ceva caluti. In rest nimic deosebit..jante relativ ok...frane..(discuri si etrieri schimbati) si barele de rigidizare intre amortizoare. Arata extrem de bine pe sosea masina. Genial. Iar pt cei ce nu sufera break-urile....rememeber..RS4 , RS6 , E63 AMG touring. Numai bine. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:01. |
- Copyright 2026 4Tuning