![]() |
Re: Pistoane de M42B18 in M50B25???
Numai ineptii pe-aici... " Se pot monta pistoanele de M42B18 in blocul M50B26 deoarece ambele motoare au acelasi alezaj de 84 mm. "
Deci scoatem pistoanele de 84 de mm si punem altele tot de 84 ca sa avem o cilindree mai mare... Grozav Proiect !!! SUCCES !!! |
Quote:
|
Cred ca vorbesti despre mielul care se da peste cap nu despre distibutie...
V-am pupat savantilor. |
Quote:
PS : Nu te mai juca cu mielul ca deja esti baiat mare. |
Ai mare dreptate. Nu ma pun la mintea ta ca ma aduci la nivelul tau si ma bati cu experienta.
|
Bai omule dar si tu esti esti de belea(Mclubsport), inteleg ca nu esti de acord cu el, dar nu trebuie sa te incingi asa tare.Ai dreptate o mare parte din membrii acestui forum nu sunt ingineri, in schimb pasiunea ii impinge sa faca cercerari, in sensul ca ceea ce gandesc pun mana si fac nu ca mine de exemplu care doar intreaba.
Acum ia-o si tu logic chiar daca nu are legatura cu subiecttul , capacitatea cilindrica in general, se poate modifica numai prin marirea diametrului? eu zic ca nu. Nu inteleg de esti in contradictoriu, colegii ti.au adus niste argumente viabile, zic eu. Cel mai bine pui mana masori, te luminezi singur, daca nu crezi in aceste dimrnsiuni. Toate cele bune! P.S: Scuzati de off-topic |
Quote:
|
Hai sa revenim putin la subiectul nostru, credeti ca pistoanele de M42 au o rezistenta la fel de mare ca cele de non`vanos?
Pana la ce presiune credeti ca se poate merge pe varianta asta, cu pistoanele de IS? |
@Vali_Vtk - Mai cacat plesnit. TIS-ul ala pe CD pe care il ai de vreo 6 ani eu ti l-am trimis... Din pacate nu m-am limitat doar la vanzari... ;)
|
Quote:
Jignirile si dejectiile patreazale pentru tine iti permiti nu imi aduc aminte sa fi ciocnit valiza in gara amandoi. Atata vreme cat nu te-am jignit pastreaza discutia civilizata macar de dragul celorlalti cititori. Discutiile sunt despre pistoanle de M42B18 in bloc de M50B25 in vederea supraalimentarii. Am spus ca se poate, acuma depinde cat de viabila este toata munca. Pistoanele de M42 sunt forjante partea grea este sa gaseasca 6 cu aceeasi greutate si uzura (noi ma indoiesc ca va cumpara cineva). 6 pistoane dedicate pt M50 cam 1000E iar pentru pistoanele alea trebuie si biele si deja nu mai este un turbo de buget . |
Nu l-ai deschis si nu din lene dupa cum te exprimi...
Deci esti mai destept ca TIS-ul . Nu tu te iei dupa TIS ci TIS-ul se ia dupa tine...CE sa discutam despre cote... Toate cotele sa se ia dupa tine... E clar acum ... Si pana acum era clar dar acum nu mai exista niciun dubiu... Ne bati cu experienta de ne asculti cu urechea ;) Habar n-ai pe ce lume esti... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning