Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Jiji are cea mai scumpa masina din ROMANIA ?? (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/4143-jiji-scumpa-masina-romania.html)

Ciro_zel 18-03-05 18:47

Daca as fi avut 1 mil de euro..hmmm....un 911 de la Techart sau Gemballa :D

cristi_ubs 22-03-05 19:14

adevaru e ca e mortal maybachu lu jiji.da daca omu are bani si-si permite .........asta e.eu unu la banii cat a dat pe el as fi luat :roll: altceva
Quote:

Daca as fi avut 1 mil de euro..hmmm....un 911 de la Techart sau Gemballa

Ciro_zel 22-03-05 19:31

:oops: Drace am uitat de Ruff Porsche.....ala sigur se adauga langa Techart si Gemballa pe lista de \"ce mi-ash lua de 1 mil de ioroi :D\"

P.S. Offtopic: O \"flota\" de STi-uri si imi fac campionat monomarca :shock:
:lol:

daflyer_oradea 23-03-05 13:01

La cat e Jiji de cioban voi il vedeti intr-o masina tunarita??
Mha aha ha aha ahahahahha :lol: :lol: :lol: :lol:
Hai sa fim seriosi...

minirally 23-03-05 13:50

mey,sincer..mie nu`mi place deloc masina aia!trec pe langa ea zilnic cand este in curte,k deh,si`o lasa in fata portii(casei) s`o vada toata lumea(stau pe langa el).e mult mai frumos rolls`u lui giovanni`...parerea mea.. :wink:

teddy 23-03-05 17:59

corect, e mai frumos rolls royce de departe

RoSonic 23-03-05 20:01

Aratau astia la Carcotasi.... ca ramasese in pana de benzina nea Gigi...

si ca are si o usoara lovitura :lol:

Psycho 24-03-05 13:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"
Aratau astia la Carcotasi.... ca ramasese in pana de benzina nea Gigi...

si ca are si o usoara lovitura :lol:

rusinicaa rusinica rusinica ..

oricum ciobanu tot cioban ramane .. si`a luat mashini case .. etc .. crede k o sa le ia cu el dupa ce moare .. gresheshte

HolySoul 27-03-05 11:58

lasa-l sa aiba. Creca pentru multi vorbeste invidia din noi in primul rand apoi ratiunea. Mai bine am pune osu la treaba sa facem si noi bani de o masina nasoala ca aia .

LaMishto 27-03-05 14:00

Quote:

Luxoasa masina dispune de comenzi si de instructiuni vocale doar in engleza si germana, ceea ce ii va da batai de cap patronului Stelei, care si asa abia se descurca cu limba romana
NO COMMENT :lol: :lol: :lol:

:peace:

valib 27-03-05 20:45

la banii lui si-o bagat si un fel de romana...adica romana pe care o stie el:)
sau are pe cineva pe scaunu` din dreapta...care vorbeste masinii:)

cristi_ubs 14-04-05 08:07

Quote:

Clubul are cele mai mari datorii la stat dintre toate cluburile, dar si-a luat Maybach cu banii jos. Ce poti sa-i ceri?
nu-i iau partea lu jiji dar sa stii ca steaua nu are datorii catre stat.asta ca sa stii.scuze pt offtopic dar sunt fan steaua[/list]

Alexutzzz 14-04-05 12:42

misto mashina da nu o merita tzaranu la banii aia mergea un saleen s7 biturbo 2 sec in suta da jiji e tzaran ca sa stie ce e misto si ce nu

XoRRo 14-04-05 12:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Alexutzzz\"
misto mashina da nu o merita tzaranu la banii aia mergea un saleen s7 biturbo 2 sec in suta da jiji e tzaran ca sa stie ce e misto si ce nu

acum sincer... l-ai vedea pe becali intr-un saleen ? sau orice om de afaceri (oricat de cioban e) intr-o asemenea masina ? eu nu cred... (cel putin la noi in tara)

ALXutz 14-04-05 23:22

Oricum, masini precum Maybach, RollsRoyce, mi se pare stupid sa ti le cupmeri ca sa le conduci, in astfel de masini trebuie sa stai frumos in spate si sa savurezi luxul si sa ai sofer care sa o conduca... Daca iti place tie sa conduci atunci iti iei o masina care se remarca pentru placerea de a o conduce. Uitati-va la tiriac, ala om cu cap, ce flota de masini are, ii place omului sa conduca conduce un ferrari, o masina de epoca, cand joaca rolul businessmanului sigur are sofer care sa il conduca intr-un 7ar sau S-Klasse, nici macar nu ii trebuie Rolls sau Maybach!

All times are GMT +2. The time now is 04:52.

- Copyright 2026 4Tuning