![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
da ... mai sunt masini prin Severin ... dar cu zapada asta ... km toate stau sub nametzi sau prin garaje ferite .. asa k poze...mai putin :-))) ... daca aveti si voi prin calculator cateva ratacite asa....pune`ti`le aici :D ... poate poate facem un forum` al Severin`ului :D
|
haideeee`tzi baietzi si fete.... poze poze si vorbarie :)))))))
|
numai zice nimeni nimic ? numai pune nimeni nici o poza :( ?
|
1 Attachment(s)
numai posteaza nimeni nimic ... ?
mai pun eu o poza cu M3`u .. |
8 Attachment(s)
inca cateva masini din Severin ....
|
Hai sa incercam sa facem o comunitate a SEVERIN`ului .. cine e alaturi de mine?
|
sa vedem intai cati sunt din Severin si frecventeaza forum-ul sa stim daca putem forma o comunitate aici. Ca daca suntem 3-4 oameni nu vad sensul...
Bafta ! |
pai astazi am trimis PM in jur la 30 de oameni ... toti din Severin ... si am trimis doar la cei care aveau de la 10 posturi in sus .. care au mai intrat din cand in cand ...suntem suntem .. 91 parca !!! si daca ai cateva poze ratacite .. pune`l aici ! :D
P.S. : BINE AI VENIT ! |
din cate am inteles conteaza mult numarul "posturilor" si numar celor care sunt activi pe sectiune ... dar in afara de mine , /\\LEX si KTA .. nu prea am vazut pe altcineva sa`si dea interesu ... sa speram ca o sa apara ..
|
Quote:
Eu unul sunt din severin si nu am primit niciun PM ,iar in plus de asta habar nu aveam ca exista acest Topic...anyway...ma bucur ca exista.Deci inca o data salut si sa crestem la numar repede. |
nu stiu de ce nu ai primit nimic .. eu stiu ca am trimis ... probabil nu am pus bine .. nu am lasat spatii intre usere si ";" ... o sa mai trimit astazi la toti ....
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/57165-ritmo-abarth-125-tc.html
cealalata e espero stock fara prea mari pretentii de sportiva :) prezint-o tu aici ;) |
3 Attachment(s)
ok ... o sa pun eu poze cu masina ta aici ... daca nu te superi :D ...
cum sa`ncep cum sa`ncep ... .... DOAMNELOR SI DOMNILOR ... MASINA LUI /\\LEX !!!!! |
3 Attachment(s)
acu` sa prezint si eu jucariile familiei ... precizez ca vineri vine un feroce in familie ... noul SEAT LEON !!! :D mancalar` tata d`abea il astept ...
acu ... Dacia 1310 - an 2000 , motor 1400 cmc Dacia Logan - an 2006 , motor 1400 cmc Next .. Seat Leon :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:30. |
- Copyright 2026 4Tuning