![]() |
1 Attachment(s)
Nume: Cristi
Porecla: Nike Varsta: 17 Permis Auto: Mnu... inca Ocupatia: Elev la Agricol Masina: Dacia 1310 Hobby: calculatoare, muzik, masini, sportul |
Re: Despre noi..
1 Attachment(s)
AScultam Muzica pe malu muresului ...........
|
2 Attachment(s)
Daca tot v-am aratat masina sa ma prezint si eu ....
Nume: Nándi Varsta: 30 Permis: Da Masina:Skoda Fabia;Lada 2107 Porecla:din cate stiu eu,nu am Hobbi:masini,muzica Ocupatia:un fel de dute-vino;) Motto:'' Only God Can Judge Me "8) |
Quote:
|
Pijule te ti sa nu te arunce wooferele afara din portbagaj???
|
Kalule la cat am mancat atuncia la MURES nu cred ca ar avea cum sa ma arunce afara wooferu ala io zic ca ar trebuii ceva mult mai tare sa ma arunce afara :)) ...... poti sa imi dai si mie un claxon da mie imi ajunge ca bara spate o am schimbata si fata peste 2 zile deci nam nevoie de inpingeri :))
|
Pt. Nightrides
Baieti v-as da un sfat,politaii va cam urmaresc toate miscarile:evil: ar trebui sa va dati jos inscriptiile de pe masini si sa va concepeti un logo a vostru mic si discret cea ce o cunoasteti numai voi......(parere personala),pt.ca astea nu o sa va lase in pace.....Din surse destul de sigure stiu ca "sunteti luati in vizor" cea ce in orasul nostru micut nu prea e convenabil........:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
|
Quote:
|
Re: Pt. Nightrides
Quote:
|
Politia? ati vazut filmu ala "cui ii pasa?"....ca mie deloc nu`mi pasa de ei....bine ca in 1 saptamana am muscat 2 amenzi :)))) centura asta bat`o vina...
|
Right FILMU era pe HBO :P
|
Nume:Vlad
Porecla: ----- (si nu...nu e liniuta e doar necompletat ca nu am :P) Varsta:18 Permis: cat timp nu mi-l ia vreun gicutz.... am :) Hobby: Masini, calculatoare(partea hardware si in rest stiu sa misc shorecu') Masina: Opel Astra 2003 SportLine Ocupatie: Ma-nvart in sensu' giratoriu. https://img84.imageshack.us/img84/7969/dsc00186iu3.jpg https://img84.imageshack.us/img84/6938/dsc00190te5.jpg |
ce faci ma negrule?...:D. ce motor are sport line-ul ala?
|
1.6 16V 101 ponei zapaciti :D...salve! >:D<
|
hmm interesant ... ar trebui sa le incercam odata :D sa vedem asa.... diesel vs benzol :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
- Copyright 2026 4Tuning