![]() |
jeff eu as lasa stopurile asa chiar imi place mai mult decat sa o tiganesti!! pune-o mai jos si gata...cu cat mai simpla cu atata mai faina credema!! :wink:
|
Re:
Quote:
|
:oops: arata temelie jantele ... si ca sa-l corectez pe akimoto ... 110 cp de Skoda sunt mai viteji (sa nu uitam ca are cip)
|
Cu mandrie te corectez: vitejie fara box! 8)
|
jeff, ornamentele alea negre de pe usi si spoilere a-r putea fii indepartate, si finisat frumos, revopsit locul, etc. si masina ar arata foarte bine, asa stock, fara ornamente si doar coborata. si iesi si mai eftin :wink:
|
Re:
zi cand vine badikitu si suspensiile ? :no:
|
am stat si m-am gandit, iar concluzia e ca dupa suspensie ar trebui sa urmeze badichitul si abia apoi stopurile...de ce ? stopurile se vad numai din spate iar spoilerele se vad din toate partile :D
howgh |
jeff la care stopane te-ai oprit ?
|
Cata, nu contest ca-s frumoase si stopurile existente, dar cred ca o pereche negre ar da mai bine - personal, nu sunt adeptul unui tuning superclean :wink:
Cioli, m-am gandit la niste stoape cum sunt alea mentionate de mine pe prima pagina (vezi pozele). Akimoto, dupa suspensii, tre sa ma reculeg financiar, deci tot ce poa sa vina e stopu - asta pana nu dau un tun si eu 8) Oricum, nu cred sa gasesc badiqit mai frumos si discret decat ce mi-ai propus :wink: Corse, am vazt o octavia prin tm cu bandourile alea negre curatate, si am invidiat-o (e tot argintie) - doar ca asta implica tinichigerie/vopsitorie, eventual dupa lizing :roll: |
cine mai deviaza rupe tastele dejaba ca-i sterg postul cat ai clipi, fara nici un avertisment sau explicatie
sa continuam cu skoda :) jeff, diferenta dintre spoilere si stopuri e de vreo 400 stiu pe cineva care ar fi incantat sa te crediteze, pana te reculegi :wink: |
Nu te-ntinde... :twisted:
Vorba orbului, vom vedea :wink: |
iti dai seama ce fain ar fi sa montezi si badichitu si suspensia deodata :D
|
3 Attachment(s)
Grila sport pt. Octavia la ce pret e ?
|
De ce, aduci tu?...
Pe Milotec e in jur de 100 oiro. |
Re:
Quote:
|