![]() |
Re: Bimmerfest 2007....
20-22 Iulie ... la Hanul piratilor in navodari v-a fii un party and tuning show ;)
|
Quote:
restul??? ce ziceti??? |
e beton asa :D i'm there
|
Eu nu cred ca ajung ... cel putin , nu cu masina ... am niste nunti in iulie care ma seaca ... plus ca mai nou stau si cu serviciu prost , nu mai am timp sa respir :|
|
Quote:
p.s. :ia-ti masca de oxigen :lol: :lol: :lol: |
deci ramane asa?k sa stim sa facem zarva sa stie toata lumea ??!!!
|
nu mai zice nimeni nimic???? ramane bimmer fest la mare 20 -22 iulie?????!!!
|
una e tuning show-ul de la mare si una e bimmerfest . . .
nu facem o cacealma acolo . . . la mare - tuning show si intalnire BMW si in toamna - bimmerfest eu asha zic ca e cel ma bine :rolleyes2 |
Abracadabra si iata ca offtopicul a fugit !
Va rog discutia sa se rezume la tema propusa, fara a va indrepta atentia in alte parti ce se afla la polul opus acestui topic .. |
Quote:
|
salu...aa daca se poate sa mai postati ceva detalii shi pan la urma unde shi cand se tine showul...as vrea shi eu sa particip...sa cunosc proprietari de bmw.....pasionati cu adevarat de asta....merci
|
Da si pe mine mar interesa data exacta...dak sa stabilit...sau macar locatia!
Si ceva off topic...cine ma poate ajuta ...vreau sa pun pe rechinul meu un 2.5i valvetronic versiunea de 192 de cai...mar interesa dak stie careva exact ce modificari treb sa ii fak la sasiu si ce ranforsari.....si cine mar putea ajuta cu un meserias care sa mil puna pe masina...vreau sa stiu ce treb sa ii fak inante sa cumpar tot agregatul..motor-transmisie...se poate pune sau...Mersi mult anticipat! |
cand o sa se stabilieasca o data si o locatie o sa se scrie si aici..
|
Hai sa facem o intalnire pe la jumatea lui iulie , intr-un weekend , de preferat ar fi in vama veche.Nu ne deranjeaza nimeni acolo.Dau eu vinul.Ce ziceti?
|
Quote:
eu zic ca la tuning days(fever)....e cel mai bine!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:28. |
- Copyright 2026 4Tuning