![]() |
Re: Motorul Anului 2007
Quote:
postul tau nu ma face sa cred decat ca nu prea agreezi marca asta, altfel...nu-mi explic |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
mai adaug ca si emblema lor reprezinta defapt o elicie alba pe cerul albastru (pentru necunoscatori bmw-ul a facut inainte motoare de avioane, apoi au trecut la cele auto) |
ce idioti astia nu au auzit de consumul unui motor de 3200 cmc de pe mercedes blutec, bmw le da bani sa castige ei mereu au pus si bmw o turbina pe un motor bmw nu are experienta ca mecedes in motoarele pe turbina bmw acum catva ani au inceput si ei sa faca motoare cu turbina pana acum le faceau aspirate ce idioti
|
Quote:
Ce ai frate esti obosit ? Ti-au povestit baietii mai sus tot felu si tu tot cu scandal umbli .Afla ca eu am chiar motoru ala pe masina si e beton fratilor ma bat parte-n parte cu orice Porsche etc. pe strada si n-am probleme( sunt din belsug aici la mine in sat ).Iar la Mertzane nu misca unu fratilor.Asa ca dute si consuma ce ai tu ca nu vorbim numai de consum acu vorbim de motor . |
Quote:
Quote:
~Nautilus |
Nu degeaba ia ei premii peste premii!
Am avut ocazia sa fiu pasager intr-un 320D Coupe, E92, care din cate stiu e unic in Craiova(inca), iar cei 177 de cai trag puternic! :lol: |
BMW rulz la motorizare,asta e stiuta,si chiar si motorul asta nou de care se vorbeste,o consuma el 9,dar la un mers normal,dak te-ai dat la el,se da si el la rezervorul tau.Asta,castigi pe o parte si pierzi pe cealalta.Putere=consum,nu cred k exista altfel.
|
Uneori motoarele renumite pentru consumul mic se bazeaza pe tehnologii ff complicate, care iti urca la cer costul pieselor de schimb ;)
~Nautilus |
super tare ... felicitari celor de la bmw .. dak vad vreodata topicul asta :lol:
|
Sunt atat de fericit ptr cei de la bmw ,nici nu stiu cum sa mi-o exprim .... :P
|
Quote:
O seara buna |
Bmw au motoare foarte bune si totusi audi castiga cursa de anduranta de la Le mans....????
|
Quote:
ce mincinos... masina ta e cu adevarat rapida, dar cu 0-100km de 5.5-5.7s mai ai tu mult pana sa devii regele strazii... pana una alta un amarat de SRT-4 stock te bate.... deci tu poate bati porsche boxtere si mercedesuri normale, dar mai ai pana la masinile adevarate... deabia astept sa-mi spui ca nu-i adevarat... nu stiu de ce au luat aceste premii aceste motoare si pe ce s-au bazat testele... doar pe parerea unor jurnalisti? deasta nu mai pot eu... si mai ales de ce a luat motorul de pe M5/M6 premiu? pt ce??? varza mea de 2.4L Turbo le bate.... poate ar fi trebuit sa primeasca premiu Dodge ca a creat un motor care sa le rupa pe astea cu 10 cylindrii.... vai ce mare scofala a facut BMW cu 335i.... a adaugat 2 turbo-uri, si a crescut puterea cat, 30 de cai????? ce rahat va iau ochii europenii cu cifrele de cuplu in Nm... asa si M6 are 500+Nm, si 500+cai.. wow! suna frumos nu? dar in ft/lbs e cu totul alta poveste.... 500 cai, si numai 380 ft/lbs de cuplu.... masinile/motoarele adevarate au cuplu in jur de sau chiar mai mare decat cati cai putere au.... e doar un truc de market-ing |
Quote:
da e o chestie sa stii ce spui sau sa spui ce stii. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:04. |
- Copyright 2026 4Tuning