Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Femei la volan - Fugiti cat puteti...pe jos nu in masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/41226-femei-volan-fugiti-puteti-jos-masini.html)

nutzuXXL 21-05-07 20:46

Re: Femei la volan - Fugiti cat puteti...pe jos nu in masini

sorry pt tne .... asta e in pl mea ... iau carnetu toate proastele car dau bistari sau sug pl pe la bascaliosi , si alti care le au catdecat , dau de 10 ori k sa ia carnetu :(

Cosmin255 21-05-07 22:50

pacat de timpul pierdut de bani si de nervi.....si nu il ultimul rand...de masina.....e pacat ca sunt multi prosti in general , nu numai proaste , pe langa ele...sunt tot felul de fermecati

manolica76 21-05-07 22:54

Quote:

Originally Posted by CozminO (Post 912666)
@mihai88- Foarte mult tupeu, pe langa asta e si avocata dna. si i-am aratat si ce mare scrie pe declaratia de la politie in antet ce se intampla in cazul declaratiilor false. :) . Ce iti e si cu avocatii astia... :twisted:

Sper sa iasa treaba buna cu reparatul. Multumesc!

pai na-ti fazut faza si cu judecatoarea aia moarta de beata din valcea?care au prins- garcioii nostrii...
cat tupeu....

quick_5hifter 23-05-07 14:10

Quote:

Originally Posted by nutzuXXL (Post 912756)
sorry pt tne .... asta e in pl mea ... iau carnetu toate proastele car dau bistari sau sug pl pe la bascaliosi , si alti care le au catdecat , dau de 10 ori k sa ia carnetu :(

Altii dau de 10 ori din cauza ca NU INVATA, nu ca dau proastele bistari sau ca astupa gauri...cum adica "le au cat de cat" cand habar n-au de lege cat sa treaca un examen?
PS: "castigarea" permisului nu se face pe locuri in numar limitat -> este posibila, cel putin teoretic, o promovabilitate de 100% (adica toti sustinatorii examenului sa ia permisul) -> daca unul/una da spaga sau trage cucu' la gingie ca sa ia permisul, nu inseamna ca i-a furat locul+permisul+punctajul altuia care n-a dat nimic (si nici n-a luat la :blowme: :chew: ). Politia nu da un numar limitat de permise la fiecare examen.
Terminati cu mentalitatea asta!

On-topic: bine i-ai facut lu' doamna cu permisul! macar a doua oara poate si-l castiga cu adevarat. Eu l-am iertat pe unu' intr-o situatie foarte asemanatoare, era atat de incult incat nici nu reusea sa citeasca PV-ul (naiba stie cum o fi luat asta permisu' :rolleyes2 ); am schimbat declaratia in ultimul moment, cu "acordul" politistului, ca sa nu-i iau painea...

BC-20-LET 23-05-07 14:32

Oricum, majoritatea, nu toata lumea, uita de regulile de circulatie dupa luarea examenului,implicit a permisului . Cam toti stim cum se circula in Bucuresti, ca prioritatea de dreapta s-a transformat in prioritate de smecher dupa cum bine zicea cineva , ca ti-e frica sa treci cand e verde semaforul ca poate te face vreun meserias . Asta e tara in care traim, Bucurestiul e un oras arhiplin, ticsit de masini si de soferi cu pata pusa pe viata. Nesimtirea e la ea acasa. Starea drumurilor este jalnica, asta fiind cauza principala a aglomeratiei si a coloanelor interminabile . Contractorii ce ar trebuie sa se ocupe de amenajarea carosabilului au aruncat bombe peste tot, au decoperat , au sapat , insa nu s-a apucat nimeni de lucru .

Impozite, taxe, roviniete , ce se asigura pentru aceste taxe?! Drumuri proaste si o stare de nervozitate imensa de fiecare data cand te urci la volan .

Voie buna!

nicolae_sn 23-05-07 17:20

din experienta iti spun decat o dacie in spate mai bine o femeie

BC-20-LET 23-05-07 17:23

Sa stii ca am dezvoltat si eu o manie pentru dacii . De fiecare data cand am una in spate fac tot posibilul sa nu mai fie, ori trec pe alta banda ori trag pe dreapta si astept sa treaca, la fel cu cielo . Dupa cateva sperieturi pe care le-am tras la franari mai bruste , la care in spatele meu aveam cate o sanie de asta si o auzeam cu venea.

Khalis 24-05-07 09:54

Da, mah? sa va feritzi de femei la volan?... eu zic sa va feritzi de TIR-uri pe drumurile alea nenorocite cu o banda pe sens.... vrei adrenalina?... depaseste unul si sa vezi cum trage ala stanga de volan pana esti cu roata ta stanga pe marginea carosabilului si oglinda dreapta langa roata lui la 5cm.... itzi trece toata viatza prin fatza ochilor si nu stii cum sa accelerezi mai repede.....
Bucurestiul..... e un orash oribil in ceea ce priveste traficul... intr-adevar mai ales din lipsa de respect pe care unii soferi o manifesta.... eram ieri pe la 2PM pe Petricani, mergeam spre Colentina.... m-am saturat cu cat tupeu depaseau unii toata coloana aia de vreun kilometru, fara macar sa le pese ca shi pe contrasens veneau masini.... Trebuiau aia sa opreasca, k sa treaca "jmekerii"....
Iar de luat examenul pe pile shi pe shpaga.... cred ca se practica in randul ambelor sexe... Iar greselile la volan ne gasesc in cele din urma pe totzi.... Creka niciunul nu poate sa-mi spuna ca n-a gresit niciodata..... Stitzi voi: "Doamne fereshte, pana te nimereshte" :twisted: :twisted:

NT33EXE 28-05-07 15:47

cand in toata tara se iau permise cu euroi ce mai vreti fratilor!?
si astia cu anticorupia lor sa kk pe ei cu cate un gabor care a pus botu'!!!
stiu pe unu' care nici macar nu a fost in tara si a facut si scoala si a luat si permisu'.
ce ziceti de asta!?

All times are GMT +2. The time now is 08:37.

- Copyright 2026 4Tuning