Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Ford Focus ST vs. Seat Leon Cupra vs. VW Golf GTI (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/41102-ford-focus-st-vs-seat-leon-cupra-vs-vw-golf-gti.html)

RazvanC4 21-05-07 15:27

Re: Ford Focus ST vs. Seat Leon Cupra vs. VW Golf GTI

Cupra si ST-ul sunt destul dre apropiate la performante, la design ST-ul arata cel mai bine, asadar ST-ul!

KYL 21-05-07 15:50

Le-am condus pe toate 3, au performante apropiate. Pe mine cel mai mult m-a impresionat ST.

mmihai82 25-05-07 16:30

era o comparatie intre golf V gti,opel astra f opc si mini cooper s intr-o revista nu mai stiu acum dar daca e nevoie o caut si va zic care si ce numar si concluzia era ca astra opc e "catastrofala"(nu sunt sigur daca asta era termenul folosit sau era un sinonim)golful de departe a lasat cea mai buna impresie

UNLORD 25-05-07 21:10

Quote:

Originally Posted by mmihai82 (Post 919282)
era o comparatie intre golf V gti,opel astra f opc si mini cooper s intr-o revista nu mai stiu acum dar daca e nevoie o caut si va zic care si ce numar si concluzia era ca astra opc e "catastrofala"(nu sunt sigur daca asta era termenul folosit sau era un sinonim)golful de departe a lasat cea mai buna impresie

Titlul topicului e cu totul altul! Si sa fiu si eu offtopic as prefera un OPC celor 3 spuse de tine! :)

STREET 26-05-07 01:44

cupra :lol:

Rookie 26-05-07 02:47

Ca performante, nu ma pricep ce sa zic ... Ca design, Focus ST ... e mult mai frumos ... Si, deja, GTI si Cupra si-a luat toata lumea ...

peugeot 206 30-05-07 23:15

exact, GTi-uri si Seat-uri Cupra au inceput sa fie pe toate drumurile, in schimb, un ST, vezi mai rar. asadar, aleg Ford-ul;)

bogdan_wrc 31-05-07 08:52

si oare de ce sunt asa dese??

THX-1 31-05-07 10:14

Quote:

Originally Posted by mmihai82 (Post 919282)

Astra F s-a fabricat din '91 pana in '98(existand doar varianta GSI).Cat despre Astra H-OPC,e atat de "catastrofala" incat lasa in urma si GTI-ul si ST-ul !!!Asa ca te sfatuiesc sa citesti niste reviste mai klumea!
On Topic-Aleg Golf GTI,urmat de Cupra,fordul chiar nu-si are rostul e chiar urat si e supra apreciat!

mmihai82 31-05-07 13:12

imi cer scuze,era vorba de varianta ASTRA H OPC,nu "F",m-am grabit putin cand am scris dar evident ca despre "H" era vorba.

axel20 31-05-07 13:20

sunt asha de dese deoarece sunt cele mai bune !:D

pharaon 01-06-07 19:45

Quote:

Originally Posted by axel20 (Post 927045)
sunt asha de dese deoarece sunt cele mai bune !:D

...la aruncat banii pe fereastra! :lol:

axel20 01-06-07 22:24

Quote:

Originally Posted by pharaon (Post 929374)
...la aruncat banii pe fereastra! :lol:

parerea ta , eu nu prea cred ca eu asha , cele mai bune sunt cupra si GTI, ST nu-mi place deloc , forma , decat sunetul ce e misto poate mai buna decat cupra si GTI Civic Type-r la performante si la multe e peste cele 2 dar mi se pare prea mica si prea ***uristica!

alexSHO 03-06-07 20:38

Quote:

Originally Posted by axel20 (Post 929590)
Civic Type-r la performante si la multe e peste cele 2 dar mi se pare prea mica si prea ***uristica!

daaaaaaaaaaaaa e aviooooooon frate!!!

ON

cupra mi se pare a fi cea mai buna alegere ca performanta/pret

Mastermindutz 03-06-07 22:10

cum au mai zis si altzii ford focusul avand motor in 5 cilindri are un sunet nemaipomenit si cuplu ceva mai mare decat celalalte 2...si avand si cilindreea ceva mai mare motorul nu este asha de "stresat" ca la golf si seat...dar mie unul imi place mult mai tare leonul..are un design exterioru super mijto..acum depinde si de gusturi

All times are GMT +2. The time now is 01:41.

- Copyright 2026 4Tuning