![]() |
Re: Ursulet vs Pisicuta
Pisicutan nu era asa de reusit cum era ursul, pur si simplu fiindca era o masina de strada, era facut incat cat mai multi sa cumpere (ex masini japoneze) fara thrill, fara orice pasiune, chera si cu motorul 2,5i are lenta, suspensie prea moale.
Inca o problema, din sedan sa facut coupeul...deci coupeul nu e chear bun :( La e30 era altfel, mai ales la cele inainte, coupeul este facut pentru a fi coupe, nu un sedan mai scurt (deci luati ursulet coupe) Dar ca motorizare sa pui alt motor, total alta, una mult mai mare, ceva M fiindca technologie este veche...ori cum punem dar e veche, injectia aia...ma rog. Ca baza de tuning este bun ursul, dar trebue sa schimbi mult la el pana ajunge la un nivel corespunzator. Dar daca vrei sa folosesti standard...:rolleyes2 ...numai M... |
Majoritatea sunt subiectivi!!!! Pisik e mai frumos clar,teh mai noua! Am urs,sunt f multumit dar as prefera sa am pisik sincer! Oricum ca istorie pisikuta nu se compara nici pe departe cu E30-ul si E30 face inca senzatie mai mare, cel putin printre cei de varsta mea!
|
e 30 si la frumusete si la fuga si la pret mai putin la tehnologie dar tot ursu ramane sefu ,pisik e mai blanda ;)
|
eu prefer ursul...nu are aceeashi aerodinamica ca si pisicuta insa e mai agresiv shi mai rezistent
|
Pisica blanda poate zgaria rau !:P Deci si eu prefer E36, mi se pare totusi mai agresiva, imi place si ursul dar parca mai frumoasa e pisica :D
|
Eu as alege pisicutza , il cam bate pe ursuletz la toate capitolele. O parere personala, eu din cate am vazut , ursu nu este mai rapid ca pisicutza pe 400 de metrii. Aderentza la plecare mi se pare mai proasta la urs. Singurele +uri pe care le are ursuletzul sunt costurile de intretinere mai mici si cu pisicutza nu o sa potzi sa faci niciodata cerculetze cum faci cu ursu.
|
eu am ursuletz cu motor de pisicutza de 1.8, sincer, imi place mult motorul, trage bine, desi e foarte mic, in vara asta ma bate gandul sa bag un motor de urs 12 valve cred:) pisica arata mai bine dar ursuletul tot ursulet ramane :) am vazut pe bmwzone un post cu un bord de pisica pus pe urs, arata superb, ma bate gandul :) bordul de pisica e mult mai misto, urs rocks :P
|
Mie nici una nu imi trebue standard...numai cu tuning, motoare turbo sau M de peste 3 litri.
Daca vreti ursi modificati uitati aici: http://www.pure-pf.com/phpBB2/viewfo...7ab40d6025f359 |
e36 pt estetic.....si e30 pt "distractie"....:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:37. |
- Copyright 2026 4Tuning