Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Renault Clio Symbol Gordini (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/40926-renault-clio-symbol-gordini.html)

apline5 15-05-07 21:53

Re: Renault Clio Symbol Gordini

Quote:

Originally Posted by quze (Post 901707)
Eu nu prea le am cu renault , da la ce se refera Clio Symbol Gordini ?! Adica in ce consta acest Gordini ?

era o versiune de curse pt intelesu tururor a Renault-ului 12 (una rapida rau) si deaia am zis k nu prea merge pe clio ,el nefiind rapid :)

quze 15-05-07 22:32

Eu stiam ca nu exista Clio Gordini d-asta am si intrebat ... adica nu prea are cum sa faca un Clio Symbol Gordini :)

Reme 16-05-07 14:41

Quote:

Originally Posted by quze (Post 903319)
Eu stiam ca nu exista Clio Gordini d-asta am si intrebat ... adica nu prea are cum sa faca un Clio Symbol Gordini :)

mai asa de distractie pot sa il fac sa aduca a gordini. Renault Clio Symbol nu il puteam face decat RS, fara sa arate ca un kitsch:)

Morro 16-05-07 14:46

eu nu prea inteleg treburile astea ... decat sa chinui si sa impopotzonezi sarmanul clio symbol ... mai bine stai putin si strange niste bani si ia-ti un R5GTT

Reme 16-05-07 14:48

nu mai imi iau renault. sper ca vara asta sa imi iau un impreza wrx

Reme 16-05-07 14:49

1 Attachment(s)
Renault Clio Gordini...uite!!! cum e?

Reme 16-05-07 14:50

mi-am pus mai nou stergatoare aero blade, care sterg super bine, recomand fata de cele standard

Morro 16-05-07 14:58

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 904276)
Renault Clio Gordini...uite!!! cum e?

LOL ... ce legatura are? stiu cum arata Clio Gordini

vrabie 17-07-07 20:29

si eu am un clio 2 B identic cu al tau ...daca ii mai faci ceva masinii mai pune o poza, o firma, un pret... poate ii mai schimb si eu mutra!
probabil k ar fi interesant sa ii faci un pic de tuning(macar de exterior) mai ales k e foarte rar pe modelul asta ...eu nu am vazut decat unul pana acum... era galben... cred k de bucuresti ....si ala vazut din mers....bafta!!!!!!!!!

Reme 08-10-07 18:21

Quote:

Originally Posted by vrabie (Post 1002634)
si eu am un clio 2 B identic cu al tau ...daca ii mai faci ceva masinii mai pune o poza, o firma, un pret... poate ii mai schimb si eu mutra!
probabil k ar fi interesant sa ii faci un pic de tuning(macar de exterior) mai ales k e foarte rar pe modelul asta ...eu nu am vazut decat unul pana acum... era galben... cred k de bucuresti ....si ala vazut din mers....bafta!!!!!!!!!

scuze ca nu am mai raspuns de mult, tuningul e foarte rar si fgreu pe modelul asta de clio! cel putin botul e urat cu spume! singura modalitate ar fi sa schimbi farurile!

sika. 08-10-07 19:57

1 Attachment(s)
mai bine il vindeai pana acum si ti luai un megane coupe de 2 l 16 ca al meu si ti zic eu ca aveai toate ideiile de tuning nu ma cand il vedeai ... la mine e mai greu sa ma apuc de asa ceva :D

T@zMania 09-10-07 19:58

Quote:

Originally Posted by tm8bnz (Post 900457)
Ce incerc sa zic e ca nu ai cum sa schimbi cele necesare,prin simplu fapt ca la Clio 2 motoru sta ARTARNAT in suporti pe cand la clio 1 sta PE suporti ;)

De aia zic,documentati-va cand va lansati in afirmatii ca vise avem multi,dar cu realizarea stam mai greu.

Si cum zice si Dani,nasol cu omologarile mai nou,daca motoru nu e in paleta de dotari ale masinii.

Clio asta bicorp e ca Dacia,lupta cu morile de vant ! Made in turcia,sold in Romania.Facut de hotzi,intermediat de hotzi !

scuze ca ma bag aiurea dar clio bicorp e frantzuzesc,simbolul e turcesc;)

PYT 09-10-07 23:17

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 1141164)
scuze ca ma bag aiurea dar clio bicorp e frantzuzesc,simbolul e turcesc;)

mai vin si eu cu o adaugare :-P bicorpurile vandute la noi vin din slovenia

T@zMania 10-10-07 16:49

Quote:

Originally Posted by PYT (Post 1141594)
mai vin si eu cu o adaugare :-P bicorpurile vandute la noi vin din slovenia

bicorpurile cumparate din ''germanica'' sunt sigur frantzuzesti;)

59AFA 12-10-07 14:16

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 903225)
era o versiune de curse pt intelesu tururor a Renault-ului 12 (una rapida rau) si deaia am zis k nu prea merge pe clio ,el nefiind rapid :)

esti sigur ca nu e rapid un clio prietene ?

All times are GMT +2. The time now is 19:18.

- Copyright 2026 4Tuning