Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce este mai important, respectul sau iubirea??? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/40910-important-respectul-iubirea.html)

platon911 15-05-07 08:54

Re: Ce este mai important: respectul sau iubirea???

respectul intotdeauna

Sasha_z 15-05-07 15:33

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 898900)
banii !!!!!!!!!

=)))) o dadaddada :lol::lol::lol::lol::lol: ce`mi place k esti sincer :D:D:D:D

dexter_20 15-05-07 22:13

sa am eu respect k mama si tata ma vor iubi mereu

Mustang 15-05-07 22:26

daca psycho a zis banii ... eu zic sexul =))

minirally 16-05-07 22:19

pt mine respectu..daca e iubire,si nu e respect,n-ajungi nimic,decat fraier/a poate:!:

orlando 16-05-07 23:48

Quote:

Originally Posted by minirally (Post 904973)
pt mine respectu..daca e iubire,si nu e respect,n-ajungi nimic,decat fraier/a poate:!:

mereu sentimentala...
ma acum depinde cum o dai,daca vrei o relatie de lunga durata si serioasa trebuie sa ai si bani ca sa o intretii(chiar daca se spune ca fara bani se poate,eu nu prea dau mari sperante) dar iti trebuie si respect,ptr ca daca nu ai respect ptr cel de langa tine atunci d c mai stai cu el?

Magos 19-05-07 20:59

respect fratilor... daca e respect... apare si iubirea mai usor... invers nu!!!!

ERY 23-05-07 13:44

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 909721)
respect fratilor... daca e respect... apare si iubirea mai usor... invers nu!!!!

Eu imi respect sefa...da de iubit....:) sa fim seriosi....nu are nici o treaba...

Rookie 23-05-07 16:04

offtopic: Stiu o replica, care imi place foarte mult: "Bani sa fie, ca restul se cumpara" ...
ontopic: In primul rand, trebuie sa fie intelegere, ca fara asta nu ai parte nici de respect si nici de iubire ... Odata ce exista intelegerea intr-un cuplu, o sa fie totul frumos ... Nu poti spune perfect, pt ca nu exista o relatie perfecta ... 2 persoane care se inteleg, se respecta si se iubesc in acelasi timp ... Ideea e sa se ajunga la o cale de mijloc ... atat am avut de spus ... Pt mine e importanta intelegerea intr-o relatie ...

Spark 27-05-07 20:29

sa mai explicat de ce anume ...
eu am ales respectul :)

pHlow 30-05-07 00:48

eu zic ca respectul..si restul...se construiesc pe baza lui... e imposibil sa iubesti o persoana fara sa o respecti si sa ai pretenii ca aceea relatie sa dureze....

Mustang 30-05-07 14:19

sexul ... raman la aceeasi idee :)

Bea69 31-05-07 14:56

....daca nu este respect,si o prietenie se duce p ....apa sambetei :D !!!
in mod normal,daca e respect,nu TREBUIE sa apara si iubirea...dar eu zic,k daca respecti un om,in sensul adevarat al cuvintului..nu are cum sa nu iti fie drag!apoi,daca te si mai atrage fizic,ai pus-o ;)

vnool 03-06-07 12:52

intrebare buna dau fetele noastre pe aci, parerea mea este ca dragostea vine si pleaca dar respektul tzil creezi, asha ca votez pentru "Respect", ---- dar sa nu uitam si de sex, bani, distractii, anuraje placute si fel de fel de placeri ale vietii asha ca respectativa si iubitiva :) ca oricum ne ducem toti in pamint he he he .

aleks 03-06-07 14:38

pai respecta-ti femeia k sa te iubeasca... si pe urma o s-o iubesti si tu pentru ce primesti de la ea....
deci respectul intai...

All times are GMT +2. The time now is 18:47.

- Copyright 2026 4Tuning