![]() |
Re: Ce este mai important: respectul sau iubirea???
respectul intotdeauna
|
Quote:
|
sa am eu respect k mama si tata ma vor iubi mereu
|
daca psycho a zis banii ... eu zic sexul =))
|
pt mine respectu..daca e iubire,si nu e respect,n-ajungi nimic,decat fraier/a poate:!:
|
Quote:
ma acum depinde cum o dai,daca vrei o relatie de lunga durata si serioasa trebuie sa ai si bani ca sa o intretii(chiar daca se spune ca fara bani se poate,eu nu prea dau mari sperante) dar iti trebuie si respect,ptr ca daca nu ai respect ptr cel de langa tine atunci d c mai stai cu el? |
respect fratilor... daca e respect... apare si iubirea mai usor... invers nu!!!!
|
Quote:
|
offtopic: Stiu o replica, care imi place foarte mult: "Bani sa fie, ca restul se cumpara" ...
ontopic: In primul rand, trebuie sa fie intelegere, ca fara asta nu ai parte nici de respect si nici de iubire ... Odata ce exista intelegerea intr-un cuplu, o sa fie totul frumos ... Nu poti spune perfect, pt ca nu exista o relatie perfecta ... 2 persoane care se inteleg, se respecta si se iubesc in acelasi timp ... Ideea e sa se ajunga la o cale de mijloc ... atat am avut de spus ... Pt mine e importanta intelegerea intr-o relatie ... |
sa mai explicat de ce anume ...
eu am ales respectul :) |
eu zic ca respectul..si restul...se construiesc pe baza lui... e imposibil sa iubesti o persoana fara sa o respecti si sa ai pretenii ca aceea relatie sa dureze....
|
sexul ... raman la aceeasi idee :)
|
....daca nu este respect,si o prietenie se duce p ....apa sambetei :D !!!
in mod normal,daca e respect,nu TREBUIE sa apara si iubirea...dar eu zic,k daca respecti un om,in sensul adevarat al cuvintului..nu are cum sa nu iti fie drag!apoi,daca te si mai atrage fizic,ai pus-o ;) |
intrebare buna dau fetele noastre pe aci, parerea mea este ca dragostea vine si pleaca dar respektul tzil creezi, asha ca votez pentru "Respect", ---- dar sa nu uitam si de sex, bani, distractii, anuraje placute si fel de fel de placeri ale vietii asha ca respectativa si iubitiva :) ca oricum ne ducem toti in pamint he he he .
|
pai respecta-ti femeia k sa te iubeasca... si pe urma o s-o iubesti si tu pentru ce primesti de la ea....
deci respectul intai... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning