![]() |
Re: E36 - 318i cabrio
1 Attachment(s)
Cuminte in garaj, in asteptarea unu weekend mai calduros si neploios !
|
Quote:
|
|
Frumos cabrio ! Bafta in continuare !!:-)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Ieri am facut un mic retrofit la faruri: |
2 Attachment(s)
Quote:
http://bmwfans.info/parts-catalog/61669401941/ 61 31 8 357 632 Thermo switch heatable spraying nozzle Asta e codul si denumirea piesei. Nu promit, dar e posibil sa am senzoru asta. Daca il gasesc, te anunt sa-mi dai o adresa sa ti-l trimit. Si tu mi-ai dat un buton acum 2-3 ani. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am testat-o un pic pe .... tester; se pare ca senzorul dreapta fata abs este dus. Am gasit , intr-un final, doua gume 225/35/17. Acum am si rezerva cu aceiasi dimensiune.
|
2 Attachment(s)
Inlocuit si senzorul cu pricina. Sub nici o forma nu a vrut sa iasa intreg; destul de greu de scos.
|
Ii sade bine masinii cu jantele astea si arata bine masina per-ansamblu.
E placuta cromatica ochiului si anume: semnalele clare, rinichii nichelati si jantele impreuna cu gri-ul masinii ii dau un aer mai modern si civilizat. Privind senzorul, am trecut si eu prin acelasi "chin" in urma cu cativa ani, insa pe partea fata stanga la mine. La mine a iesit senzorul dar carcasa metalica a ramas acolo din cauza coroziunii care practic a fuzionat metalul de fuzeta. Cum te descurci cu praful din atmosfera? Se murdareste repede interiorul? |
Quote:
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Pam pam !
|
Hai sa fie intr-un ceas bun
"Casa de piatra", sa fiti sanatosi si fericiti Ce secretos esti, nici n-am stiut... |
Quote:
Poti veni cu Toader/works ! :D |
Aaaaa, n-ai fost tu...
Oricum, urmezi, deci urarile raman valabile !!! P.S. Misto "fiarele" |
| All times are GMT +2. The time now is 18:24. |
- Copyright 2026 4Tuning