![]() |
Re: Intalniri
Cu masina mea, tu ? iara vii cu altii ? .... parca era vorba sa termina cu fazele astea....:evil:
|
bun, am terminat cu asta... si da, vin cu altii, ca nu are tata bani sa imi ia si mie o masina, e rau sa fi sarac... oricum...s-a incheiat...
ca sa nu fiu offtopic...in seara asta a iesit, merita:D sa fie si mai bine sapt viitoare |
Pai da o fost chiar fain vineri seara dar pt mine o fost si dureros :evil:
|
Vineri seara nimic.... un pic a plouat si s-a retras echipa la garaj... pe data viitoare ramane de vazut:D:D
|
Daa super slab Vineri seara super dupe slab! da o si ploat klumea sa nu uitam si sa stam in masini nu merita :)) lasa ca vine vremea faina 8)
|
asta e se mai intampla
|
Vineri 1 IUNIE sper sa se adune lumea !!!!!!!!!!! Sau din cauza de la vremea rea nu iese nimeni din casa :( ?
|
Se aduna chiar daca vremea ii asa
|
Azi la 9 la city sa speram ca in ciuda vremii ne vom aduna destui sa mergem cel putin la un suc daca nu asa ca toata lumea la 9 la city
|
Si azi tot la 9 si tot la city
|
cum a fost sambata ? ati fost la sovata la off road ?
|
da am fost eu
|
Anunt din tiimp. vineri intalnire asa ca toata lumea sa fie prezenta si fara alte scuze cum ca trebe sa iau pisica sau nu stiu ce....
|
Sau ca trebe sa merg la Fotbal,tennis, etc ...... :lol: :lol: :lol: sau trebe sa imi duc la vulcanizare GONFLABILA :lol: :lol:
|
eu vin sigur
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:29. |
- Copyright 2026 4Tuning