![]() |
Re:
Quote:
|
hmm...
cred k este un banc sec specific lui FISH... am dreptate? :roll: |
:yes: , razi
|
am io DETECTOR dar cred il iau pt dogarel....nush,sa vad.daca are si el,ti-l dau tie psycho
|
Mhai unde este mai exact bukale asta ca am pe cineva in Buc Si poate am un sa dorm :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
pt informarea ta bukale=Bucureshti...este o forma prescurtata pt denumirea capitalei
|
Re:
Quote:
Atunci unde e salonu |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug ma doare iar burta .. frate o sa ma ingrash d la atata ras :) ... statzi k io acuma vad .. voi vretzi sa ramanem acolo peste noapte ??? |
dap, ramanem peste noapte. Acum nush unde o sa dormin totzi. E gasim locuri ... daca nu in masini !!! ... sau pierdem vremea prin cluburi si nu dormim deloc si ne intoarcem acasa cu ochii ca cepele :twisted:
|
da frate...shi daka ma iei in mashina dupa cum ai zis o sa te cazez eu unde am pile...pe gratis te cazez...
|
yo d`asta intrebam ca am pe cine la buc si poate dorm la ei
]ssi inca o data sry ptr gresala |
Re:
Quote:
lols pui conditzii .. frate .. io merg cu mashina .. am tras mashina intr`o parcare .. imi iau 3 paturi si dorm .. grupa mare :) ... hahahah ... ma descurk eu p unde sa dorm .. da la mine e o problema .. nush daca o lasa p tov. mea sa stea 2 zile .. asta`i problema ... :(( |
fratilor fara mistouri si fara suparare dar este lume care nu stiu cum arata marea si multe altele si voi radeti de baiat ca nu stie ce e ala bucale sa intamplat ata ete iertatil respect si aveti grija de voi :lol: :lol: :? :wink:
|
Re:
Quote:
Si cam asta e si problema la mine.Mama a zis ca ma lasa cam note bune da cu tata e beleaua.Pana acuma cica merg mai e .......... Si cu dormitu .............gasim noi ori in masina ori nu dormim :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:42. |
- Copyright 2026 4Tuning