Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Tot ce tzine de Tuningshow 26-27 martie (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/4085-tzine-tuningshow-26-27-martie.html)

Evo007 14-03-05 16:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
1.Plecarea: deci salonu` se deschide la 10-11 a.m. sambata, propun sa ne intalnim toti astia care merg (cu masini cu mic cu mare) la SS pe la 6 a.m. in ziua respectiva si de akolo plekam spre bukle. Clean & Clear !
2.Dormitu: presupun ca toti o sa ne intoarcem duminica deci o sa dormim o noapte acolo. Ar fii un loc ... e un club pe acolo (unde o ard astia de la MR) care la etaj are camere. Problema 50 % rezolvata !
3.Femeile (tre` sa fii nascut de cel putzin 3 ori) si copii sub 10 ani au transport gratuit.

A 3 a parte nu prea o inteleg da in fine :))

CT-87-ADY 14-03-05 17:02

hmm...
cred k este un banc sec specific lui FISH... am dreptate? :roll:

madfish 14-03-05 17:47

:yes: , razi

needBrain 14-03-05 17:48

am io DETECTOR dar cred il iau pt dogarel....nush,sa vad.daca are si el,ti-l dau tie psycho

Evo007 15-03-05 21:10

Mhai unde este mai exact bukale asta ca am pe cineva in Buc Si poate am un sa dorm :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

CT-03-ART 15-03-05 21:13

pt informarea ta bukale=Bucureshti...este o forma prescurtata pt denumirea capitalei

Evo007 15-03-05 21:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
pt informarea ta bukale=Bucureshti...este o forma prescurtata pt denumirea capitalei

Sry nu stiam
Atunci unde e salonu

madfish 15-03-05 21:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Evo007\"
Mhai unde este mai exact bukale asta ca am pe cineva in Buc Si poate am un sa dorm :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

e clar ... omu` e dus :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug

Psycho 15-03-05 21:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Evo007\"

:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug ma doare iar burta .. frate o sa ma ingrash d la atata ras :) ...

statzi k io acuma vad .. voi vretzi sa ramanem acolo peste noapte ???

madfish 15-03-05 21:26

dap, ramanem peste noapte. Acum nush unde o sa dormin totzi. E gasim locuri ... daca nu in masini !!! ... sau pierdem vremea prin cluburi si nu dormim deloc si ne intoarcem acasa cu ochii ca cepele :twisted:

CT-03-ART 15-03-05 21:27

da frate...shi daka ma iei in mashina dupa cum ai zis o sa te cazez eu unde am pile...pe gratis te cazez...

Evo007 15-03-05 21:30

yo d`asta intrebam ca am pe cine la buc si poate dorm la ei
]ssi inca o data sry ptr gresala

Psycho 15-03-05 21:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
da frate...shi daka ma iei in mashina dupa cum ai zis o sa te cazez eu unde am pile...pe gratis te cazez...

lols pui conditzii .. frate .. io merg cu mashina .. am tras mashina intr`o parcare .. imi iau 3 paturi si dorm .. grupa mare :) ... hahahah ... ma descurk eu p unde sa dorm .. da la mine e o problema .. nush daca o lasa p tov. mea sa stea 2 zile .. asta`i problema ... :((

yamahaer1cip 15-03-05 22:17

fratilor fara mistouri si fara suparare dar este lume care nu stiu cum arata marea si multe altele si voi radeti de baiat ca nu stie ce e ala bucale sa intamplat ata ete iertatil respect si aveti grija de voi :lol: :lol: :? :wink:

Evo007 15-03-05 22:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"yamahaer1cip\"
fratilor fara mistouri si fara suparare dar este lume care nu stiu cum arata marea si multe altele si voi radeti de baiat ca nu stie ce e ala bucale sa intamplat ata ete iertatil respect si aveti grija de voi :lol: :lol: :? :wink:

Ms 10x ptr aparare

Si cam asta e si problema la mine.Mama a zis ca ma lasa cam note bune da cu tata e beleaua.Pana acuma cica merg mai e ..........
Si cu dormitu .............gasim noi ori in masina ori nu dormim :))

All times are GMT +2. The time now is 07:42.

- Copyright 2026 4Tuning