Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Ford Puma (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/40840-ford-puma.html)

Laly77 16-11-07 09:16

Re: Ford Puma

Quote:

Originally Posted by Aymur (Post 1200554)
Dc. vreti mai multe "pume" sa stitzi k si eu am una de vanzare... Motor 1.7, 125Cp., 16 valve. Asha k dc sunteti interesati.....

Parca doreai sa vezi cateva poze cu puma tunata?Acum vrei sa o vinzi?

Aymur 16-11-07 09:33

mda, din pacate tre sa o vand. Am nevoie de ceva bani... si cam asta e. Ma rog, dc gasesc in alta parte intre timp banii necesari.. o sa cer in continuare poze cu puma tunata :D

zoliart2000 29-11-07 12:13

salutare

Chiar vreau sa cumpar una Puma si eu,si va rog sa nu ma necajiti ,haideti spuneti si lucruri bune sa am curaj sa cumpar ....ce vreau eu este cu gaz,ce ziceti(original)

teddyb 29-11-07 15:51

sunt masini super!micute,d fitze,fug destul,consuma nitik benzina,costa nitel intretinerea dar are mult potential!!ar fi bine sati gasesti una p gpl k iesi mai ieftin cu benza!:D bafta...

zoliart2000 02-12-07 12:28

apropo.....
se poate gasii piese de schimb,sau asa ceva ?si ce preturi au..fiid ca am cumparat masinuta,are si gaz in el dar ,meseriasii zic ca in cursul timpului ,gazul strica valvele,asa-i?

teddyb 02-12-07 15:43

cam asa am auzit si eu...dar nah..asta e...piese gasesti,dar greu si scumpe..e o masina pretentioasa si costa destul d mult intretinerea dar ai si multe satisfactii... ;) sa o stapanesti sanatos si fara accidente!:*

c motor ai p ea?eu mai am o puma 1.4 d dezmembrat..dak iti trb pisese,anuntama!;)

zoliart2000 03-12-07 06:48

salut,

Are motor de 1600 ,102 cai putere,full options,Piele,abs,srs,si asa mai departe:-) .si inca nu este inmatriculat ,hirtile provizorie sint valabile pina 28 decembrie.Si dupa aia mai astept un pic,poate variaza ceva cu taxa de prima inmatriculare:lol: .Oricum trebuie dus la un service sa vad ce su cum...deocamdata nu pre face caldura:sad: ,cred ca s-a cedat termostatul?

am luat cu 4500 euro adus in tara primavara asta si statea intr-un garaj,defapt in anul asta a circulat vreo 22 km.Anul fabricatiei 2001.Era lovita fata la partea stinga ,si a fost schimbat farul si aripa de fata,stinga.C-am asa stam acum :-) oricum tre sa duc sa pregatesc la RAR ca sa nu merg degeaba,trebuie reglat farul sting ,si poate si alte lucruri.Asta e;)

pifexx 12-12-07 14:41

in ce stare e ? ce probleme are ? e inmatriculata ? daca nu ce euro ai pe ea? ce dotari are si in ce bani vrei sa o dai ?

zoliart2000 12-12-07 20:44

am scris caracteristicile,dar mai scriu inca o data.
Deci are motor 1600 cc. Euro 4. 110 CP. Are si gaz(gpl),anul fabricatie 2001.si costa 4500 fara taxa de prima inmatriculare.Dar fara multe speculatii,am si cumparat imediat.:-) .este fantastic.Bine ca are citeva probleme la suspensii,dar ce astepti de o masina folosita.Am si comandat piesele de schimb.Mai tre sa platesc Taxa(320 euro),dar cum am vazut pe net,chiar este modificat taxa(120 euro) va fie de la ianuarie.oricum eu cred ca a meritat.Are full option(piele,servo,oglinzi electrice,geamuri electrice,etc.)Am dus la un service pentru diagnostic,ca sa fie gata facut pentru RAR. si este impecabil din punct de vedere electric,numai are cite ceva la suspensii,cum am scris mai de sus.:D ,Si pentru ca sint aerografist ,o sa fac ca lumea masinuta ,o sa fie bun si pentru reclama....

pifexx 13-12-07 14:28

ah.. mie imi trebuie una de 1.7 si nici vorba de gpl... nu vreau sa aud de asa ceva am avut destule experientze neplacute...

anyway daca zici ca ti-ai dat interesul atat pt ea o sa reusesti sa o vinzi sunt sigur ca e pret bun.

zoliart2000 13-12-07 15:44

da,asi putea sa-l vind dar nu vreau deloc,daca am reusit sa fac rost de ea.pentru atitia bani.GPL-ul inca nu am folosit si poate ca niciodata nu vreau sa folosesc dar daca este montat acolo,de ce sa iau din masina.Poate cind vreau totusi sa-l vind ,valoreaza mai mult cu cel putin 700 euro...;)

catarsis 13-12-07 19:02

e pacat de masina sa pui gpl pe ea; este o masina care are veleitati sportive(mai ales 1.7 125BHP);motor realizat in colaborare cu Yamaha parca;cu putin efort il duci in 150BHP;

zoliart2000 13-12-07 20:00

te inteleg .dar daca este montat,de ce sa iau de acolo.Inafara de Gpl ramine toate dotarile .toate caracteristicile.Nu folosim masina pentru calatorie,asa ca nu trebuie loc pentru bagaje.:D.Si nu am de gind sa folosesc gaz in masina.!

salamonmisi 14-12-07 13:27

Quote:

Originally Posted by zoliart2000 (Post 1243540)
am scris caracteristicile,dar mai scriu inca o data.
Deci are motor 1600 cc. Euro 4. 110 CP. Are si gaz(gpl),anul fabricatie 2001.si costa 4500 fara taxa de prima inmatriculare.Dar fara multe speculatii,am si cumparat imediat.:-) .este fantastic.Bine ca are citeva probleme la suspensii,dar ce astepti de o masina folosita.Am si comandat piesele de schimb.Mai tre sa platesc Taxa(320 euro),dar cum am vazut pe net,chiar este modificat taxa(120 euro) va fie de la ianuarie.oricum eu cred ca a meritat.Are full option(piele,servo,oglinzi electrice,geamuri electrice,etc.)Am dus la un service pentru diagnostic,ca sa fie gata facut pentru RAR. si este impecabil din punct de vedere electric,numai are cite ceva la suspensii,cum am scris mai de sus.:D ,Si pentru ca sint aerografist ,o sa fac ca lumea masinuta ,o sa fie bun si pentru reclama....

salut.uite care e treaba .shi yo am un ford puma .tot respectu.mashina este brici.o singura intrebare.eshti sigur ca este euro 4?

zoliart2000 15-12-07 09:19

1 Attachment(s)
Da sint sigur ca este Euro4,atasez aici o poza cu hirtia cu care a sosit in tara...:-)

All times are GMT +2. The time now is 19:03.

- Copyright 2026 4Tuning