![]() |
Re: Dacia 1300
M-au napadit amintirile!
|
Tiai instalat noul HU???
Fa o poza sa vad ce tiai luat? Am uitat sa dau statiile mai ancet si am cam platit pentru cei 4v de la preout Difurile din usi au fumegat aseara unpic asa ca CAUT DIF 16,5 cel putin 100 rms 4 buc sau componente .Daca sti vreo treaba zi si mie. |
Tu de unde tiai luat?Cat costa?
|
2 Attachment(s)
Ancerc sa urc un filmulet cu masina sau doua ,poate pui si tu ceva....?
A trebuit sa le pun arhivate ca altfel nu mi le lua. |
stii ce nu inteleg eu dc iti chinui tu difuzoarele alea cand tu ai bass din subwoofer...mai il ai si in spatele scaunelor...dar ma rog daca tie iti place cum se aude e ok ;)
|
Tocmai ca nu prea ami place dar am cumparat de curand playerul si am lasat statile pe setarile dinainte si de la alpin , cei cei 4 volti de la preout au fumegat analtele si daca las fara bas fac urrrrrat si scoat fum.Sant an cautare de dif an usi 4 buc ,ceva peste 100 rms.
|
Vezi ca fumul ala nu a iesit ca ai dat prea tare in ele. Oricum difuzoare de peste 100w rms nu gasesti usor, sau mai bine zis vei gasi dar sunt cam scumpe.
Parerea mea sincera e sa faci setarile corect si nu vei mai avea probleme de genul asta. |
dc nu alegi un set de componente de 100 rms gen hertz esk ca sunt si mai ieftine si le amplifici si se setezi corespunzator si parerea mea ca nu o sa mai ai nevoie de 4 difuzoare si nici de subwooferu din spate ;) eu unu cu esk 165 si statie dls ca21 2*100 rms am luat locu 3 la finala emma la entry 3 ch...si nu am avut subwoofer nimic ;)
|
Pai si de ce a iesit fum si au facut si scantei ?Ele anca se aud si merg dar am dat statiile mai ancet.Sant afectate pe viitor ?? Nu am sesizat vreo diferenta dupa afumare dar nici nu leam mai dat asa tare ...de frica ca raman fara pana gasesc ce sa ami iau ,dupa ce ami iau altele promit sa le AFUUUM DE TOT.
|
Tot la hertz mam gandit si eu ,dar an 10 ami vin 2 dif hifonics brutus de 15 inch si as vrea daca gasesc dupaia ceva atlas sau tot brutus componente.
|
Problema e mai "delicata". Butonul ala de asa zis volum, nu e de volum ci de adaptare intre iesirea Hu-ului si amplif ( vezi ca scrie linga buton ceva de volti, dupa cum ti-ai dat seama si tu ). Daca nu le potrivesti ca lumea, statia va intra in limitare si va praji orice difuzor pui acolo.
|
Chestia asta cu fa setarile corect ai cam...asa si asa..Daca am avea toti experienta ta ...........nam mai face toate prostiile pe care le facem Pacat ca tu esti acolo si eu aici ca nai mai scapa de mine .
|
dar dc trebuie sa fie el langa tine si sa ti le regleje el...dc nu le setezi singur...o iei usurel si vezi tu unde se aude bine si unde nu o sa ai probleme...dai de volum si vezi unde se aude bine ....cand vezi tu ca nu se mai aude bine il dai mai incet ;)...
|
BINGO !!
Exact asa se face. |
eu zic ca e cel mai bine asa domnu Relu...
dc sa nu isi faca singur reglajele dupa gustul lui...daca i-l regleaza altcineva si il regleaza cum ii place respectivului care ii face reglajele sa se auda poate lui nu o sa ii placa ;)oricum bafta in continuare ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning