Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

DonHacker 18-03-05 18:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
serios mah !
tu n-ai vazut postul meu de sus !
o sa se asorteze bine cu cadrul !

ok..iti dau un p.m.daca gasesc ceva :wink:

DonHacker 20-03-05 14:06

15.000.023 lei 2 jante 48 de spite.. ?? ce zici ? :wink:

andrey2003 20-03-05 14:27

Am si yo o intreabare: vreau sa dau jos STICKERELE alea cu first bike (yuuuuuk), si as vrea sa cumpar coli care sa aiba lipici pe ele si sa fie transparente si vreau sa scot ceva la imprim pe ele 8) (Nush dak ati inteles ceva :oops: ). In caz k ati inteles: UNDE POT GASI ASA CEVA?

tng 20-03-05 14:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DonHacker\"

15 milioane? hmmm....48 de spitze ?N-am pre` auzit de asa ceva.Decat de 32 si 36(si yo am de 36).Ar insemna sa-mi fac butuci pe comanda...in fine.Merci DonHacker !

Quote:

Originally Posted by \"andrey2003\"
Am si yo o intreabare: vreau sa dau jos STICKERELE alea cu first bike (yuuuuuk), si as vrea sa cumpar coli care sa aiba lipici pe ele si sa fie transparente si vreau sa scot ceva la imprim pe ele (Nush dak ati inteles ceva ). In caz k ati inteles: UNDE POT GASI ASA CEVA?

Am inteles.Pai vezi si tu prin targ sau prin magazine de biciclete.Cred ca si la First Bike gasesti.Ai mare grija cand dai jos \"stickerele\",se ya cu vopsea cu tot.Am avut si yo First Bike si tot asta am facut si mi s-a luat putzin si vopseaua.
Bafta !

DonHacker 21-03-05 10:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
Quote:

Originally Posted by \"DonHacker\"

15 milioane? hmmm....48 de spitze ?N-am pre` auzit de asa ceva.Decat de 32 si 36(si yo am de 36).Ar insemna sa-mi fac butuci pe comanda...in fine.Merci DonHacker !

pretzul asta mi l`a dat o fata..vb cu ea mai multe..id`u de pe mess-> loralolik

numa` bine :wink:

Kilowatt 24-03-05 00:39

1 Attachment(s)
hai sa imi pun si eu \"bolidul\" .
Ghidon Amoeba , pipa BikePositive, furca Manitou Six Sport, Janta fatza BikePositive,Cadru Magellan PolarX, frane Alivio,janta spate Vuelta,Butuc spate Shimano Nexave, angrenaj Shimano Alivio, Schimbator Shimano Tiagra. :)

P.S : furca e de vanzare, daca va intereseaza datzi un PM.

SiLoTh 06-09-05 21:53

2 Attachment(s)
oooooooooooo, biciclete:D... asa .. am 1 bucata Cross Montana 2 (schimbatoare Shimano, jante duble) si una bucata incercare bmx .... care nu prea mio iesit:(((

ZerO_CooL 07-09-05 12:01

:lol: :lol: :lol:
Ce ziceti, ne intalnim si noi intr-o zi, astia cu biciclete?

RA_2fast4u 07-09-05 15:39

acuma am vazut si eu topicul asta :D si eu sunt biciclist inrait :D am o bitza foarte bune..desi acuma e cam rupta(trebuie sa schimb ax spate, butuc spate, janta spate-o poveste mai complicata cum s-a intamplat :D- reglez schimbatoru ca a cam luat-o razana, sistemul de franre e varza...deci am de lucru) dar e o bita foarte buna, la cate am facut cu ea ma surprinde ca inca e in asa stare buna :D! am prieteni care umbla cu cursiere, si bine inteles ca ma dau si eu cu ele...ce merg bitzele alea frate....vreau sa imi cumpar si eu dar sunt cam scumpe, una calumea e de la 6-7 mil in sus( ca a lui prietenul meu urca pana pe la 12) si nu sunt noi!

pentru cei din zona am o bitza din aia mica( e mtb nu ceva rahat) care e dezmembrata acuma, dar daca vreti vand cadrul( nu se prea gaseste asa ceva) sau o asamblez eu(preferabil) fie pentru copii(adika sa ziceam stock :D) sau pot sa o \"tunez\" sa o fac pentru trial, lucru pentru care a si fost dezmembrata bitza...dar nu am mai apucat sa o ma apuc de trial...iar acuma testez cu bitza cealalta saraca=))
daca va intereseaza anuntati-ma :D

SiLoTh 08-09-05 10:32

amatori prin sv?

c i k y 17-09-05 11:21

7 Attachment(s)
mami imi iei si mie bicicheta? :tears: :ashamed:

andrey2003 17-09-05 11:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"maskt\"
mami imi iei si mie bicicheta? :tears: :ashamed:

:lol: :lol: :lol:

alex_maxx 17-09-05 21:24

interesant....foarte interesant......eu cred k astea sunt facute sa mearga doar drept ......singura care mi se pare mie k ar fi proiectata sa poata vira e una albastra :).....restu.... :shock:

...:peace:

Vladutzzz_sv 17-09-05 23:27

as

interesant topicul dar sincer trebuie sa fii nebun sa bagi atatia bani intr-o bicicleta

aleks 20-10-05 14:25

trebuie sa ai ca pasiune extrema ciclismul...

All times are GMT +2. The time now is 18:46.

- Copyright 2026 4Tuning