Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bazar AUTO - MASINI (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini.html)
-   -   vand E30 coupe (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/40757-vand-e30-coupe.html)

MARI_NSL 10-05-07 19:08

Re: vand E30 coupe

Quote:

Originally Posted by ianis_zeus (Post 894773)
vezi pe prima pagina la thread(am si eu un urs.. ( 1 2 3 4 5 6 ... Last Page) unde chiar el zice ca a fost '''lovita'''.asta ca sa ''stie'' si u

da fratele meu .. dar cand zici ca o masina a fost lovita .....este altceva ....ca a fost facuta praf .....
nu ce a avut uwe spoilerul spart ..;))....oi fi vazut tu acolo si aripa schimbata .. ca era alba ... dar aia era ruginita un [pik la pasaj si daia a schimbato ..;)
in fine .io cred ca un spoiler spart nu inseamna ca masina a fost lovita ...
bafta ;):oops:

ianis_zeus 10-05-07 19:32

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 894839)
da fratele meu .. dar cand zici ca o masina a fost lovita .....este altceva ....ca a fost facuta praf .....
nu ce a avut uwe spoilerul spart ..;))....oi fi vazut tu acolo si aripa schimbata .. ca era alba ... dar aia era ruginita un [pik la pasaj si daia a schimbato ..;)
in fine .io cred ca un spoiler spart nu inseamna ca masina a fost lovita ...
bafta ;):oops:

salut.eu nu am zis ca a fost facuta praf si nu doresc nimanui sa pateasca asa ceva sau nici macar o mica zgarietura ca stiu si eu cum e la o mica zgarietura.in fine daca am jignit pe cineva imi cer scuze si nu a fost cu intentie.bafta

dolb 10-05-07 20:08

mda..am patit si eu cu a mea! la fel.. mi-a fost zgariata toata bara..am vopsit-o si se observa in spatele ei ca e gazata.. apoi am avut multe pietre pe capota si am zis sa o revopsesc..si la fel cum o deschizi se vede k e vopsita! masina nu a fost lovita, dar cumparatoru cand vine la mine zice: aaa dom'le a fost vopsita, a fost lovita! si ii arat.. uite ma idiotule airbag-u si tot nu ma crede! asta pt ca traim in romania, un popor de inculti si influentati !

ianis_zeus 10-05-07 20:16

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 894921)
mda..am patit si eu cu a mea! la fel.. mi-a fost zgariata toata bara..am vopsit-o si se observa in spatele ei ca e gazata.. apoi am avut multe pietre pe capota si am zis sa o revopsesc..si la fel cum o deschizi se vede k e vopsita! masina nu a fost lovita, dar cumparatoru cand vine la mine zice: aaa dom'le a fost vopsita, a fost lovita! si ii arat.. uite ma idiotule airbag-u si tot nu ma crede! asta pt ca traim in romania, un popor de inculti si influentati !

salut.eu nu stiu daca faci vreo aluzie la mine dar eu unu cred ca ne-am deviat prea mult de la subiect.si daca vrei sa imi zici ceva zi-mi pe privat...

dolb 10-05-07 20:24

nu faceam aluzie la tine! faceam aluzie la tot romanul ;)

UWE 99 10-05-07 23:54

ms de up baieti ...cine ma stie cunoaste si masina :)
pentru cine mai crede ca ar fi "omorata" cum am citit mai sus sa intrebe in stanga si-n dreapta, si dupa asta sa posteze in cunostinta de cauza.
Multumesc!

TheMendacious 11-05-07 11:24

Quote:

Originally Posted by catzilla (Post 894730)
nu cred ca ai sanse sa o dai pe 4tuning ...mai ales la ce filmulete ai cu ea ........nu mai cauta nimeni ursi omorati ....sau .....cine stie

alt "cunoscator" :D

"nu mai cauta lumea ursi omorati" ... vere asta nu e dacia 1310 sa nu o iei ca e motorul cam dus de la viteza :)) ... aici e vb de o masina nemtzeasca si care e facuta sa fuga nu sa te duca din punctul x in punctul y .

Plus de asta chiar daca e sa fie motorul ceva cu el daca iti permiti sa dai peste 4 mii pe ea atunci sigur iti permiti si un motor care e intre 200-400 euro .

MARI_NSL 11-05-07 13:14

hai sa terminam cu offtopicul .. ca ii stricam omului topicu ..........
si sa stitii ca motorasul ala e chiar in mintile lui ...;).............offtopic......
...gata ......finish ......

UWE 99 12-05-07 02:24

motorul a fost schimbat in decembrie, trage incredibil ...

UWE 99 14-05-07 11:01

update de pret!
3900e!

UWE 99 15-05-07 12:05

3800 E last price!

dolb 15-05-07 16:59

hai ma ca merita masina si ultimu banut! am admirat-o la mare si m-a cam pus pe ganduri sa imi iau si eu una :lol:

UWE 99 15-05-07 21:24

up! pret usor negociabil!

UWE 99 16-05-07 12:21

3700E up! price update

dolb 16-05-07 12:56

uuuuuuup!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 06:37.

- Copyright 2026 4Tuning