![]() |
Re: vand E30 coupe
Quote:
nu ce a avut uwe spoilerul spart ..;))....oi fi vazut tu acolo si aripa schimbata .. ca era alba ... dar aia era ruginita un [pik la pasaj si daia a schimbato ..;) in fine .io cred ca un spoiler spart nu inseamna ca masina a fost lovita ... bafta ;):oops: |
Quote:
|
mda..am patit si eu cu a mea! la fel.. mi-a fost zgariata toata bara..am vopsit-o si se observa in spatele ei ca e gazata.. apoi am avut multe pietre pe capota si am zis sa o revopsesc..si la fel cum o deschizi se vede k e vopsita! masina nu a fost lovita, dar cumparatoru cand vine la mine zice: aaa dom'le a fost vopsita, a fost lovita! si ii arat.. uite ma idiotule airbag-u si tot nu ma crede! asta pt ca traim in romania, un popor de inculti si influentati !
|
Quote:
|
nu faceam aluzie la tine! faceam aluzie la tot romanul ;)
|
ms de up baieti ...cine ma stie cunoaste si masina :)
pentru cine mai crede ca ar fi "omorata" cum am citit mai sus sa intrebe in stanga si-n dreapta, si dupa asta sa posteze in cunostinta de cauza. Multumesc! |
Quote:
"nu mai cauta lumea ursi omorati" ... vere asta nu e dacia 1310 sa nu o iei ca e motorul cam dus de la viteza :)) ... aici e vb de o masina nemtzeasca si care e facuta sa fuga nu sa te duca din punctul x in punctul y . Plus de asta chiar daca e sa fie motorul ceva cu el daca iti permiti sa dai peste 4 mii pe ea atunci sigur iti permiti si un motor care e intre 200-400 euro . |
hai sa terminam cu offtopicul .. ca ii stricam omului topicu ..........
si sa stitii ca motorasul ala e chiar in mintile lui ...;).............offtopic...... ...gata ......finish ...... |
motorul a fost schimbat in decembrie, trage incredibil ...
|
update de pret!
3900e! |
3800 E last price!
|
hai ma ca merita masina si ultimu banut! am admirat-o la mare si m-a cam pus pe ganduri sa imi iau si eu una :lol:
|
up! pret usor negociabil!
|
3700E up! price update
|
uuuuuuup!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:37. |
- Copyright 2026 4Tuning