![]() |
Re: Logan TGA .......
Imi place foarte mult loganul tau, mai ales pt ca nu l-ai incarcat cu tot felul de prostii cum fac majoritatea.
|
Quote:
|
evacuare nu e corect spus am trecut si eu asa acolo e doar o toba sport care se aude bine :D:D si e de vanzare :P ca m-am saturat de ea si acum am alta baraitoare:D
szy cred ca u ai avut o copilarie nefericita............ sau un accident care te-a marcat te intelegem......... dar ar fi mai placut sa lasi comentariile astea....... era de ajuns decat cuvantul inconstienti nu era nevoie si de criminali pe acolo oricum daca aveam opel astra sau renault clio si mergeam cu 200 crezi ca era siguranta mai buna???? DAC-ul ai cumva numere de BZ????? SGM lasa ma s-a intamplat ;) se intampla ca o dacie sa o dea si pe la audi TTsi alte masini deci nu imi e rusine ca mi-am lauto de la o sportiva romanesca jantele prea curand nu cred sa le schimb........ folie nu am pus ca am avut oferta mai buna cu ionizatul si nu e chiar naspa le am de 2 ani si nu le-am zgariat pe viitor ma gandeam la amortizoare sa le mai intaresc putin si poate o mai si cobor mai mult ......... deocamdata ma opresc aici cu ea de o noua pasiune 2 roti si pe acolo mai trebuie una alta |
pune si tu nijte poze cu interiorul... cum ai vopsit fetzele usilor? ai dat inainte si cu solutie daia care se da pe plastic inainte de vopsire k sa nu se cojeasca?
|
fetele nu sunt vopsite......... aeratoarele doar;)
|
Arcu' de triumf... atat zic! Stie proprietaru despre ce este vb !!! :D
|
eu stiu doar ca e sarit de pe fix acolo :))
|
arata bn bara fata cu prelungirile alea sau ce or fi ele
|
arata bine.spoilerul fata e interesant.poti sa-mi dai detalii despra el?
|
Quote:
|
m-am pregatit de iarna ca prin buc nu prea baga astia pluguri........ ca la oradea si am parte $$$ la dezapezire
sunt niste aripioare din fibra comandate pe la satu mare parca la un baiat de pe forum.......... |
Ai un logan super. m-ar interesa lumina de la bord da-mi mai multe detali cum ai facut cam cat te-a costat......chesti de genul acesta
|
nu ti-a ajuns loganu cum fuge si ti-ai luat moto ?
|
AAlpine1: normal nu !!!! :)) u ce draq o data nu te-am vz oricum daca te vad nu cred ca te recunosc cu cascheta :)) nici u p mine asa cu AEW te stia lumea mai ales cand era DACIA acum cu BMW...... nu prea te mai stie :P
king: vb cu dsign e pe forum ;) el se ocupa cu lumina |
Quote:
P.S sa moara toti dusmanii de necaz k a luat dacia 200km/h :P |
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning