![]() |
Re: E36 - coupe SXL
Bafta cu ea Mariane !! E tipla masina :2gun:
|
Te-ai pus serios pe treaba, Mariane! :)
Masina are linie si arata ingrijita. O sa iasa ceva frumos la final. Mult succes sa ai in continuare! |
Quote:
erai fascinat de alte masini cu capu pe sub capote (Desii tu nu intelegeai nimic din ceea ce este acolo ) ca sa nu mai spun ca te-ai uitat la mine de 2 ori si "nu m-ai vazut" si acum ca ma apuc de masina spui ca este "e tipla masina " nu am nevoie de asemenea linguseli , sau cuvinte de prisos ! Ii prefer pe oamenii ce mi-au vorbit si atunci cand "nu am avut" , nu pe cei ce mi-au vorbit doar atunci cand "am avut " sau acum cand "am " :) |
Quote:
Multumesc mult , ceea ce am de la tine este aproape de final :D , se vor aseja la locul lor in momentul in care masina iese de la vopsit si ajung la Florin Nfs pentru ultimul set-up ! Multumesc mult , si sa stii ca in continuare iti urmaresc topicul :D |
welcome back bro!
cu siguranta o sa iasa ceva frumos8) bafta cu masinuta! |
Salut , succes cu masina pe mai departe !
|
Quote:
Quote:
astept sa achizitionez maine 2 lucruri foarte importante pentru masina :D :D :D |
Bine pantofareeeee :lol::lol::lol: fa o frumoasa ca tu esti urat si sa compenseze la femei :))))) sa moara de ciuda toti soferii de maxi taxi cand te plimbi prin comuna :lol:
|
Quote:
stiind ca esti vegetarian va fi PA SUFLETUL TAU :lol: dar tu ce ai de gand cu masina aia ? Ai abandonat proiectul Black Beam ??? |
Quote:
Nu am luat in calcul nuanta despre care spui tu , am vrut sa o fac un candy red , insa am renuntat la vopsea cand am achizitionat un motor de 2.8 ce urmeaza sa fie pus pe masina :D. Pe langa toate cele Siena rot este o culoare rara e E36 , chiar vreau sa ii pastrez prestigiul :D |
bv mariane....astept sa vina data de 15mai sa vin sa o vad terminata cum iti doresti si miai spus la tel...bafta inncontinuare:D
|
5 Attachment(s)
Multumesc Florian , si eu sunt putin nerabdator :D
In urma cu cateva posturi eram intrebat de ce am ales o revopsire :D :D :D ... cu aceste fotografii voi raspunde la intrebare :D :D + ceva ce urmeaza facut de la 0 , segmenti , cuzineti , garnituri , role , curele , ambreiaj , volanta , etc :D :D :D M52B28 cu admisie de m50 si galeriile de evacuare de m52 din inox :D !!! |
Treaba BUNA :) !!! La ce jante te-ai gandit?
|
Quote:
multumesc de aprecieri :D |
Subscribed ! atat am avut de zis !
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:28. |
- Copyright 2026 4Tuning