![]() |
Re: Lada vs Dacia
dacia pentru ca: arata mai bine,e mai ieftina si se tine bine si la motor.
|
Lada e tanc la tabla cari cu ea ......arcuri pe foi tractiune spate insa e lenta,vibreaza,consuma de te rupe Lada 1200 12% si Lada 1500 15% e direct proportional......Lada 1500 are 88cp deci face Dacia muchi.......
|
Lada 1500, carburator ozon II consum oras 11%, afara 7,2% cu o viteza medie de 100km/h iar la 160km/h consum 18%.
Masina a fost fabricata in 1980, foarte buna pentru offroad, dar si sosea, rezistenta mare in timp fata de Dacia, comoda atunci cand aduci mici modificari, cu o putere pe masura mai ales cand este incarcata la capacitate maxima. Are o putere deosebita in panta, practic nu retrogradezi in trepte inferioare, daca motorul are cei 80cp (toti). Net superioara Daciei! PS. Lada nu are foi de arc pe spate! Doar Moskviciul si Volga. Are arcuri standard cu telescoape inclinate pentru a se mentine bine in curbe. Optional pe spate se pot adauga si perne de aer. |
are un amic de al meu....Lada 1200 cu arcuri pe foi pe spate...io fi poos tacsu mare nujtiu.......la 160km\h atunci cand era buna nu!?!?!? si 18% consum....atata aveam cu un 320d din 2001 la 230km\h;)
|
Am crezut ca era standard cu foi de arc, caci nu am vazut nici una. Modificari se pot aduce atat la Lada cat si la Dacie.
160km/h a mers in 2002. Acum nu stiu daca prinde mai mult 130! Actualul proprietar a lasat-o sa cada tare.:sadblinky |
lada se invarte shi inca bine de tot, nu doar pe ulei sau ploaie ci pe asfaltul curat. daca o usurezi mult, mai ales pe spate(fara scaune shi cam tot ce poti arunca din ea) chiar face minuni (sper sa nu vina vreunu sa imi zica ca nu trage ca un urs sau cine shtie ce V8)
cocluzia, cu toate ca ma repet depinde ce vrei sa faci cu ea eu zic ca LADA rullez numai de bine |
Lada e fiat. Dacia mi se pare urata. Dak te uiti atent la o lada poti gasi unghiuri in care aduce a muscle car. Spatele la Dacie e cat de nashpa poate fi. Lada are design "italian", Dacia frantuzesc.
|
|
Dacia - pt ca sunt patriot:D
|
tot pe dacie m-as duce .. se gasesc piese:))
|
LADA :D ...mini muscle car :lol:
|
se fac glume multe la adresa la "DACIA" ... da` totushi .. da`o in mortii ei de lada :)) ne trebuie un pik de patriotism
|
decat o lada-la propiu si la figurat
mai bine o dacie |
lada este peste dacie , oricum sunt unele si unele:D
|
depinde ce model de lada
pt ca.....as alege dacia..cu toate ca lada este peste ea;) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:45. |
- Copyright 2026 4Tuning