![]() |
Re: Petitie contra udatului prostesc al strazilor !!!
Pentru motociclisti cred ca e absolut groaznic sa intri pe o strada din-aia uda..... Dar shi pentru ce cu mashinile... imi plateste mie REBU timpul peirdut la spalatorie, banii dati acolo sau timpul pe care il pierd dimineatza luand toata mashina la shters k mi-e rusine sa ies cu ea murdara?.....
|
io am inceput sa spal masina in fata blocului....ca oricum a 2-a zi e aproape la fel....si daca o las 4 zile fara dat o carpa pe ea se face ca draq mai ales cu vremea asta de ploua odata pe zi...si inca nu-mi permit sa o spal de 4 ori pe saptamana
|
pentru
este periculos pt trafic este neigienic si se stropeste totul . ar putea sa ude noapte strazie sa le spele si atunci ar fi mult mai bine daca tot trebuie sa consume cumva motorina si apa din dambovita. |
Ce porcarie , doar in Romania, dar ce sa faci, banii de la bugetul local pt care pun toti osul trebuie impartit strategic ;) M-as mira totusi sa vad pe ce sume sunt facute contractele respective, cred ca iti dau ochii pe spate, defapt ca si oricare altul realizat de Primarie & CO.
|
o tampenie!
macar de le-ar si spala! bani cheltuiti degeaba! |
All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2025 4Tuning