![]() |
Re: Liniutze la Sf Gheorghe, pe 201 metrii. Jumatea sfertului :)
N2 participantul nu trebuia sa accepte premiul daca avea putina demnitate. A fost o gresala de cronometraj. A scos niste timpi fantastici la una dintre manse. Dar asa e in tenis, nu?
|
Felicitari castigatorilor...Felicitari si lui Dragos din Iasi, ca merita pe deplin pentru ce a facut din r5gtt ,care a luat grupa.
|
Quote:
oricum felicitari! :) mai mult pt deranjul de a va deplasa aolo, eu sa strabat ~440 km pt 1/8 mila...neah, desi am rude acolo... si in plus ce draq sa fac cu integrala pe 200m? :lol: ca in cazul asta nu mai luati voi chiar TOATE cupele ;), sau mai stii....mie oricum nu-mi plac si le fac cadou :P :lol: inca o data, felicitari pt devotament! |
la grupa N2 a fost o varza totala,greseli de cronometrare mari de tot dar asta e se mai intampla... asa e in Romania!
|
Cu greseli sau fara, mie mi-a placut cum se vedeau de la etajul 3 liniutele trasate!!:lol:
Pacat ca nu am putut participa si eu.... |
Quote:
hai sa incercam sa nu mai criticam aiurea...... bafta |
organizarea a fost cu 10 clase peste alti organizatori ;) Parerea unui simplu spectator, cateodata si participant.
|
poze/filme? :) pentru cei care n-au ajuns...
|
3 Attachment(s)
am gasit eu un filmuletz pe youtube cu ce a fost pe-acolo https://www.youtube.com/watch?v=Sye-ZqpPZQY, si am mai facut eu cateva cu telefonu...:D
cam atat....nu prea am avut ce filma :D..nu a fost asa de interesant, :-P din cate am inteles se va mai organiza peste 2 saptamani, da nu stiu sigur :), poate mai vrea cineva sa participe :) |
merg si astea! ;) poate mai are careva
|
bah , cu mine nu aveti? ca si eu platii cotizatia la inscriere...:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Scuze ca "dezgrop" acest topic,dar stie cineva care au fost grupele?
Intreb asta pentru ca la Iasi vom organiza o etapa de legale tot pe 201m pentru ca nu avem loc de mai mult si as dori sa stiu ce grupe au fost aici si daca a fost lumea multumita,eventual o propunere pentru grupe. Multumesc anticipat! |
V-as propune sa separati in primul rand tractiunea integrala de celelalte, aceasta are un mare avantaj pe 201m.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning