![]() |
hmmzz..la domnul EvlSant0s..parca aripa-fata-stanga(sofer) e mai umflata.. :twisted: desi nu prea mai vad bine la ora asta :roll: si pe fundal sunt mai multe culori,nu numai mov :twisted:
|
mrrrrrrrrrrrrrrrrr scuza-ma :) n-ar trebuii sa fi TU ... cea care ar trebuii sa ma sustina ? :) ce faci ? :) ma distrugi ?! :P
|
Re:
Eu am votat cu Santos (si cu ocazia asta sunt si la egalitate).Cred ca a lucrat mai mult la ea...cu toate ca are mici retusari de facut...(si culoarea)...pe care cred ca a facut-o roz sa fie mai extravaganta masina :D...
Anyway....a definit mai bine tuningul (fara suparare tng).Si pot sa primesti un sfat(santos) de la un incepator :D....data viitoare incearca sa nu mai tragi de bara aia asha de mult...fa-o cat mai ingusta ca sa zic asha ....sa pice mai bine. Sper ca nu am suparat pe nimeni...dar daca am suparat pe cineva, imi ziceti sa modific mesajul...ok? :P |
hihi .. 16-14 :)
tng.. :) :) mai lasam da ? |
NU :evil: :x
|
ce ai ma ?:) :) hai sa mai lasam....
|
Santos a atins mai bine subiectul de data aceasta. Imi place priza de aer dintre faruri, nu e cea standard. Spoilerul nu e kiar pe gustul meu dar merge cu masina si se poarta. Cred ca a fost si atentia mai mare la detalii. TNG e cam cuminte de data aceasta. BAFTA!
|
:evil_laug :tenisclap :wave: in sfarsit.. ura ..
tng , la primul battle ai castigat ... acum .. e randul meu .. 1-1 per total da tati ? de fapt.. sa mai vedem..poate se mai schimba situatia |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Oglinda de care vorbesc , cand stai la volan este in partea stanga , iar cand stai in fata masinii [ sau cum o vezi de la calculator ] este in dreapta . Daca chiar ai inteles de care oglinda vorbeam te contrazic putin .La tng arata mai bine oglinda [ parerea mea ] . |
20 - 20
santos : creatie 8 design 6 tng design 8 creatie 6 ar trebuii sa lucrati impreuna :lol: |
santoase te-am facut cu un punct e 22 la 20 pt TNG
hai inchide draq topic`u pana nu se schimba situatia :lol: Multumim Piry pt sfat. :wink: |
Santos sorry ...dar mi-ar place mai mult sa am una ca a lui tng ... a ta e prea imposiblila...sorry nu prea stiu cum sa ma exprim ...dar o cam da in tuning pitesti unde fac aia bari cika din fibra de sticla!! A lui tng e mai axata pe tuning frumos si nu prea pompos..si dupa cum am vazut toate casele mari de tuning nu se arunca pe bumpere exagerate si culori de tuning show!! sa nu te superi dar asta e doar parerea mea... apropo si el are neon albastru :P :)
|
lol... eu totusi nu va inteleg :P de ce va cereti atatea scuze...
toata chestia se rezuma la o singura chestie :) GUSTURILE NU SE DISCUTA fiecare voteaza ce vrea.. doar n`o sa-ti port pica ca l-ai votat pe tng... (eh .. putin acolo :P just kiddin) so.. chill .. fiecare voteaza ce vrea.. |
22-22 ... lasam pana duminica la 12 noaptea.. bine ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
- Copyright 2026 4Tuning