![]() |
Re:
Quote:
|
Pai daca voi cu SupeRNova si cu Solenza care sunt date la carte 160 viteza maxima voi prindeti 180, atunci Logan sare de 200? Pare prea frumos sa fie adevarat.
|
Nu.E abatarea de la kilometraj.La DSN si SLZ,la 180 km/k pe bord ai cam 165 km/k reali.La fel si la Logan.Sa ajungi la 200 km/k cu motor de 90 de cp,si cu coeficientul aerodinamic de la un dulap? :lol:
|
pai 180 km/h pe bord....da` nu sunt reali....k mai e eroarea aia la kilometraj...de 10-12%...asa k ramane mai putin :lol:
|
Dupa mine solenza este cea mai reusita masina de la Dacia ... parearea mea .. :D
|
Re:
Quote:
|
Subscriu !! Solenza rullz 8) cu toate ca supernova este putin mai fasneata solenza castiga la confort si inca cateva chestii :D
|
salut
LOGAN este de-a dreptul praf, de cacat, si muci! acceleratie nema!, sa ziceam ca ar fi un plus asa cam spre minus faptul ca e prima dacie in care chiar ai loc sa stai si tu ca omu...
Solenta e destul de reusita dar stai in ea zici ca stai pe gard, e dacie ce mai! Dacia SN castiga la demaraj are cutia etajata cel mai bine dupa cum zicea careva mai inainte. Din toate, as alege Supernova. :P |
Desi are acelasi motor ca si Supernova...as opta pentru Solenza,cat de cat parca e un pic mai bine asamblata,de accelerat o fac cam la fel...oricum sunt peste Logan la capitolul asta.
|
Ca design si ca fiabilitate Solenza e cea mai reusita dacie.
La liniute insa, supernova e cea mai nervoasa. Din cate am studiat, s-ar parea ca de vina ar fi cutia de viteze a supernovei, cu cuplu maxim ceva mai ridicat fata de celelalte. O sa mai caut ca ma intereseaza si pe mine chestia asta. Oricum am observat ca SN \"urca\" mai rapid in ture decat SLZ. Logan nu am condus, dar am auzit ca e greoi si nici datele tehnice nu infirma prea mult acest lucru. |
cu siguranta solenza supernova si apoi loganu.solenza de conceptie mai noua, supernova e rashnitza iar loganu de 1.4 mi se pare submotorizat...
eu am logan de 1.6,am facut liniutze cu solenze si cielo (toate stok)si le-am facut pe amandoua.dak are cineva si alta parere o astept cu nerabdare |
SN,dupa parerea mea are super demaraj,iar la viteza mai mare mi se pare k se tine mult mai bine pe sosea decat solenza.dar aici intervine problema confortului,kpitol la kre solenza castiga detasat.daca ar fi dupa mine,as pune o combinatie inre SN si Solnza pe 1, liber pe 2,si Loganu p 3 (l-as pune si mai jos daca ar exista podiumuri cu pozitii mai joase) :)) :twisted:
|
TURBO
testat personal solenza 1.9 di la 175km/h....parerea si a mea este k dintre toate masinile facute de dacia modelul solenza si in special var kre am precizat-o mai devreme,este cel mai reusit.... :?
|
Re: SuperNova,Solenza,Logan Stock
aleg solenza ...pe care o si posed, dupa parerea mea este cea mai reusita dintre toate daciile, foarte fiabila tinuta de drum buna.
|
Re: SuperNova,Solenza,Logan Stock
Solenza rulllllz
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning