![]() |
Re: Audi A4 -simple styling
E de bun gust.. parerea mea. nu prea imi place mie tipul asta de jante, dar na, gusturile nu se discuta :) bafta in cont ;)
|
am vazut ca navigatia se incadreaza chiar bine acolo.....bravo e ok masina...succes pe mai departe
|
4 Attachment(s)
Atasez si cateva fotografii mai calitative - sper sa va placa.
Toate cele bune! |
super tare frate. misto tare. Da ceva geamuri negre nu-i pui parca ar arata si mai bine decat acum.
|
exact geamuri fumurii dar nu f inchise... ca sa se mai vada si pielea :) ar merita si un eleron mic stopuri pe led (dark chrome) in rest arata f bine
|
parere mea e ca mai misto ar arata negre cu leduri.
|
Mai am cateva lucruri de facut la ea - ca si styling - va tin la curent ;)
|
belea belea mistocara masinutza
|
sincer sa fiu eu i-as pune eleron , ceva finutz (m3 style)....si cam atat , triplele arata bine pe ea....si folie deschisa (30%)
|
E misto masina..Un sfat..Scoate emblema de RS4 de pe spate...
|
da.. scoate emblema rs.. ca nu are rost s-o pui daca nu este un rs4.. pune-i macar una S .. ;) ca am vazut ca pe lateral ai? btw, ce motor are? (poate c aai mais cris si n-am vazut eu) 1.8T?
|
Ah, scz man.. acum am vzt..1 9 tdi :) ma gandeam ca e 1.8t dupa cum aveai tobele.. my bad:oops: :rolleyes2
|
RS este o emblema custom folosita de cei de la Hofele Design care vine impreuna cu kitul denumit generic "RS-look". Am discutat despre aceasta emblema pe toate forumurile si in final toata lumea a cazut de acord ca e ok.
Nu este o emblema de RS4 chiar daca aduce cu ea. Pe laterale sunt emblemele de Hofele Edition. |
4 Attachment(s)
Cateva fotografii facute asta seara:
|
foarte tare masina!iar jantele sunt beton!cat te-au ajuns jantele cu tot cu gume?ma gandeam sa le schimb si eu cu unele de a8!bft
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:28. |
- Copyright 2026 4Tuning