![]() |
Re: Proiect C-Max MP & Sinfoni... un pic de SQ
Reflex va fi cutia???asta da,credeam ca sealed o sa fie :-) si nu e galben.... stii tu ce :-)) cand ma uit la voi ma apuca cheful sa ma apuc si eu de bord ca deja de mult tot aman :-) , dar fac ceva teste si daca iese cum vreau eu atunci jos bordul si la mine :-))
|
Quote:
Stiu cum e cu pofta de a da bordul jos ca astazi ma uitam si la mine prin bord ce si cum as putea pozitiona al 2-lea subwoofer ;) |
al doilea subwoofer,Norbi?(in civicul negru?) :))...Eu zic, ca civiul tau e exact cum trebuie sa fie,nu cred ca ii lipseste ceva.
Spor la lucru si poate iese si C-max`ul exact ca civicu` tau :D |
Quote:
Iar in legatura cu civic-ul meu cred ca eu pot decide ce este mai bine pt mine :rockon: |
2 Attachment(s)
Bordul inainte de smirgheluire…...;)
|
incepe sa prinda forma :) si greutate :) Norbi chiar nu tine la cura de slabire bucata aia de bord...
|
Iarasi albeste Norbi :-)
|
5 Attachment(s)
Bordul este 90% gata ;)
Eu sant gata 100%……... |
4 Attachment(s)
Am ajuns si la pozitionarea inaltei, dupa 1 ora de ascultare cam aici am ajuns:D
|
Incepe sa devina tot mai interesant :) asa cum prinde forma :D
|
lucruri frumoase faceti voi acolo, e musai de venit in Arad!!!!:-)
|
Crede dracu,va da de gol perina ca ati dormit in masina :-)) ,on topic aia e poziția dar mai sus nu? Ca mi se pare prea jos acolo,sau e ce trebuie?
|
Quote:
Azi urmeaza inca o proba si atunci o sa stabilesc definitiv pozitia lor, dar 90% ca acolo vor ramane :D |
La Micro Precision tweeter-elor le place sa stea aproape de medii.:D
Ceea ce la majoritatea firmelor se aplica (tweeter-e prinse la jumatatea stalpului fata) la Micro Precision nu merge, ele trebuiesc doar asezate in "faza" .;) Spor la treba in continuare. Super misto setup, aveti acolo la Arad.:D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning