Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   Proiect C-Max MP & Sinfoni... un pic de SQ (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/405830-proiect-max-mp-and-sinfoni-pic-sq.html)

margineanu ovidiu 08-04-14 21:06

Re: Proiect C-Max MP & Sinfoni... un pic de SQ

Reflex va fi cutia???asta da,credeam ca sealed o sa fie :-) si nu e galben.... stii tu ce :-)) cand ma uit la voi ma apuca cheful sa ma apuc si eu de bord ca deja de mult tot aman :-) , dar fac ceva teste si daca iese cum vreau eu atunci jos bordul si la mine :-))

Dragster 08-04-14 21:12

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu (Post 5691083)
Reflex va fi cutia???asta da,credeam ca sealed o sa fie :-) si nu e galben.... stii tu ce :-)) cand ma uit la voi ma apuca cheful sa ma apuc si eu de bord ca deja de mult tot aman :-) , dar fac ceva teste si daca iese cum vreau eu atunci jos bordul si la mine :-))

Sper sa fie cum planificam cu incinta BR, volumul incintei nui chiar cum ma asteptam dar vom vedea, este usor sa o facem sealed daca cumva nu iese ce planific eu!! Seamana putin cu o incinta de SPL, dar numa asa puteam sa fac rost de cat mai mult volum intern:twisted:
Stiu cum e cu pofta de a da bordul jos ca astazi ma uitam si la mine prin bord ce si cum as putea pozitiona al 2-lea subwoofer ;)

Mozzo 08-04-14 22:04

al doilea subwoofer,Norbi?(in civicul negru?) :))...Eu zic, ca civiul tau e exact cum trebuie sa fie,nu cred ca ii lipseste ceva.
Spor la lucru si poate iese si C-max`ul exact ca civicu` tau :D

Dragster 08-04-14 22:45

Quote:

Originally Posted by Mozzo (Post 5691101)
al doilea subwoofer,Norbi?(in civicul negru?) :))...Eu zic, ca civiul tau e exact cum trebuie sa fie,nu cred ca ii lipseste ceva.
Spor la lucru si poate iese si C-max`ul exact ca civicu` tau :D

Componentele celor 2 masini sant total diferite, chiar nu e cazul sa facem comparatie!!! Eu trag speranta ca masina va ajuta mult, imi place enorm de mult habitaclu intern la ford-u asta…...
Iar in legatura cu civic-ul meu cred ca eu pot decide ce este mai bine pt mine :rockon:

Dragster 10-04-14 19:58

2 Attachment(s)
Bordul inainte de smirgheluire…...;)

zsolti_AR37GOF 10-04-14 21:19

incepe sa prinda forma :) si greutate :) Norbi chiar nu tine la cura de slabire bucata aia de bord...

margineanu ovidiu 10-04-14 21:53

Iarasi albeste Norbi :-)

Dragster 11-04-14 20:04

5 Attachment(s)
Bordul este 90% gata ;)
Eu sant gata 100%……...

Dragster 13-04-14 20:07

4 Attachment(s)
Am ajuns si la pozitionarea inaltei, dupa 1 ora de ascultare cam aici am ajuns:D

zsolti_AR37GOF 13-04-14 21:21

Incepe sa devina tot mai interesant :) asa cum prinde forma :D

adyxz 13-04-14 21:28

lucruri frumoase faceti voi acolo, e musai de venit in Arad!!!!:-)

margineanu ovidiu 14-04-14 14:33

Crede dracu,va da de gol perina ca ati dormit in masina :-)) ,on topic aia e poziția dar mai sus nu? Ca mi se pare prea jos acolo,sau e ce trebuie?

Dragster 14-04-14 14:51

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu (Post 5693809)
Crede dracu,va da de gol perina ca ati dormit in masina :-)) ,on topic aia e poziția dar mai sus nu? Ca mi se pare prea jos acolo,sau e ce trebuie?

Mie personal mi-a placut cel mai mult, stage-ul e in milocul parbrizului la nivelul ochilor. Am incercat multe variante si asta parea cea mai buna, am observat ca daca orientez TW-ul on axis parca suna direct din el, cu orientarea asta castigam putina adancime de stage;)
Azi urmeaza inca o proba si atunci o sa stabilesc definitiv pozitia lor, dar 90% ca acolo vor ramane :D

dragos1111 14-04-14 15:44

La Micro Precision tweeter-elor le place sa stea aproape de medii.:D
Ceea ce la majoritatea firmelor se aplica (tweeter-e prinse la jumatatea stalpului fata) la Micro Precision nu merge, ele trebuiesc doar asezate in "faza" .;)

Spor la treba in continuare. Super misto setup, aveti acolo la Arad.:D

Dragster 14-04-14 15:52

Quote:

Originally Posted by dragos1111 (Post 5693829)
La Micro Precision tweeter-elor le place sa stea aproape de medii.:D
Ceea ce la majoritatea firmelor se aplica (tweeter-e prinse la jumatatea stalpului fata) la Micro Precision nu merge, ele trebuiesc doar asezate in "faza" .;)

Spor la treba in continuare. Super misto setup, aveti acolo la Arad.:D

Imi cer scuze dar nu pot sa fiu de accord cu tine, nu poti generaliza doar pt multi monteaza inaltele pe stapl sau vezi 1-2 instalatii cu tw langa medie nu poti trage o asemenea concluzie!!!! Masina dicteaza ce unde e bine, sau pur si simplu parerea ascultatorului!!!

All times are GMT +2. The time now is 05:59.

- Copyright 2026 4Tuning