![]() |
Re: anti picior-pe-frana-la-stop si lampa de ceata:)
Sunt pro in ceea ce priveste tinerea pedalei de frana la stop. Cat despre proiectoare, multi idioti cu lampa de ceata aprinsa, nici unul nu pricepe cand ii faci semn despre ce e vb, iar despre proiectoare, consider ca deranjante sunt cele cu xenon care sunt aprinse doar ca sa fie ei mai "cul" . Recunosc ca si eu merg cu proiectoarele aprinse in afara localitatii dar doar sa ma fac mai vizibil, avand in vedere ca proiectoarele mele sunt cam chioare si nu bat 2 metri in fata :oops:
|
Quote:
Asta e ideea multor "soferi": sa fie mai "cul". indiferent daca jeneaza si pe altii. Si aici cred ca se incadreaza si becurile si proiectoarele "no name" de 15000 W care bat aiurea si orbesc pe cei din sens invers. |
Quote:
Quote:
|
1. nu exista masina la care sa nu poti aprinde proiectoarele fara sa aprinzi ceata.
2. tineti piciorul pe frana la stop, si schimbati garnituri+pompa de frana cat mai des;). problema e ca de la passat in sus, lampile de frana sunt obritoare(probabil facute pt orase unde nu te chiorasti ca la noi) 3. cutia automata poate fi scoasa din D la stop. motivul? vezi pct 1 |
Pai s-or aprinde accidental, dar nu e martor pe bord? sa vezi ca ai "accidentat" proiectoarele si sa le stingi cand nu-s necesare? :)[/QUOTE]
Ai "accidentat" proiectoarele...:lol: esti tare. Sunt multi care nu vad ditamai masina care circula pe banda pe care vor ei sa intre (direct si fara semnal de multe ori), dar sa mai vada si martorul in bord? :lol: |
Quote:
fi mai expicit te rog. deci.. exista masina la care sa poti sa aprinzi proiectoarele fara sa aprinzi ceata? / sau / nu exista masina la care sa poti sa aprinzi proiectoarele fara sa aprinzi ceata? |
nici una nici alta. cred ca a vrut sa zica:
"nu exista masina la care sa nu poti aprinde separat proiectoarele si lampa de ceatza" (echivalentu la prima ta fraza) |
Chiar deranjanta faza cu frana.Cum sa o apesi daca vrei sa stea masina pe loc ?! :shock: Eu cred ca si daca mergi in linie dreapta si nu franezi foarte tare ar trebui sa folosesti frana de mana,nu pedala.Nu de alta,dar deranjezi pupilele unora dintre participantii la trafic.
Esti chiar prea bland cu flash-urile...ar trebui sa te dai jos la ei si sa-i invezi minte ! :x |
Quote:
PS: lol Race |
Quote:
|
piciorul pe frana la stop nu e de inteles...mai ales noaptea lumina este foarte deranjanta pentru cei din spate...s-a inventat si frana de mana la masini.
farurile de ceata ... in alte tari se dau amenzi grave daca circuli cu ele cand nu e cazul...oricum pe mine nu ma deranjeaza asa mult...dar cand intervine si stopul de ceata aici se aplica metoda : te bagi frumos in fata lui pui si tu ceata si iti vezi de drum :) asta asa ca poate poate se prinde si nu mai misca de toate butoanele alea de la lumini <ca oricum nu stie ce face fiecare> data viitoare cand pleaca cu masina |
esti praf omule,frana o folosesti de cate ori crezi ca e cazul,la semafor e normal sa fie folosita,daca te deranjeaza foloseste precum fetitzele niste ochelari de soare sau fa un control la medic,poate ai probleme cu ochii.trage u frana de mana la fiecare stationare de max 1-2 min si intr-o zi o sa te intrebi de ce nu mai merge.frana de mana de foloseste doar la parcarea masini si poate la plecarea in rampa
|
"esti praf omule" foarte inteligenta expresia
intradevar asta se foloseste in orice dezbatere cand incepi sa iti exprimi parerea. sofer pe duba cumva sau pe papuc??? nu imi dau seama. |
ontopic: in primul rand cred ca este normal sa tii frana la stop. iti mai vine vre-un incepator sa femeie din spate si cum ne cum te trosneste... si decat sa-mi ciuntesc si bara din fatza mai bine tin frana. Mai sunt acele specimene care nu tin frana la stop si nu-si dau seama ca aluneca. :| ... Mi s-a intamplat sa ma trosneasca un Q7 in spate k a uitat prostul sa tina frana (masina lui fiind automata - daca tot nu vrei sa tii frana.. scoate-o de pe D )... cat despre strainatate... pana si in egipt se tine frana.. si in haosul din cairo se descurca mult mai bine ca noi.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning