Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Bmw E30 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/40452-bmw-e30.html)

MARI_NSL 07-05-07 21:21

Re: Bmw E30

..ma ce sa zik ..bafta cu proiectu ..pe care l-ai inceput ....:d
si tine-ne la curent cu ce mai faci pe la masina ;)

Alex-Rahova 07-05-07 22:11

Quote:

Originally Posted by Alexul` (Post 889370)
Salut tuturor , si va multumesc pentru incurajari ! masina am cumparato lovita in fata , si am optat sa o cumpar pentru ca o stiam de ceva vreme si proprietarul avea mare grija de ea , nu o alerga , este un tip super calm , mai am inca una neinmatriculata , dar nu am ales o recarosare pentru ca nu sunt de acord cu chestia asta si in al 2-lea rand care ar mai fii fost farmecul ?
Planuri am foarte multe dar deocamdata nu vorbesc pana nu le pun in aplicare , pana una alta sunt doar vise .. :)

pai ce rost are daca era alergata sau nu,din moment ce ii schimbi motorul + cutie + implicit si restul..stiu eu?! gen..grup etc..
ce rost are daca era alergata sau nu din moment ce ...o restaurare / modificare impune schimbarea multor "lucruri" gen suspensie frane & multe altele..
ce rost are daca era alergata sau nu din moment ce a fost pocnita in bot si poate dimensiunile / / distantele ansamblului fata intre- oale - lonjeroane etc etc , s-au modificat ?

ps : nu vreau sa fiu rau,sincer o spun..sa nu crezi ca-s vreun nesimtit sau unul care se bucura sa te atace sau sa te supere.. doar nu vad rostul la ceea ce ai zis mai sus....oricum e masina ta faci ce doresti si asta nu ar trebui sa ma intereseze pe mine cu absolut nimic;)
ps2 : inc-odata MULT SUCCES si ti-am spus,da si tu detalii despre motor despre una-alta, nu zic degeaba asta, o spun doar ca cine stie ?! ..te poate ajuta careva cu un sfat o indicatie

polo 08-05-07 08:22

bafta la lucru grasule vezi cu incuietoarea la portbagaj ca nu se potriveste aia :)) poate trec eu azi pe la tine ;)

Alexul` 08-05-07 09:05

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 889624)
pai ce rost are daca era alergata sau nu,din moment ce ii schimbi motorul + cutie + implicit si restul..stiu eu?! gen..grup etc..
ce rost are daca era alergata sau nu din moment ce ...o restaurare / modificare impune schimbarea multor "lucruri" gen suspensie frane & multe altele..
ce rost are daca era alergata sau nu din moment ce a fost pocnita in bot si poate dimensiunile / / distantele ansamblului fata intre- oale - lonjeroane etc etc , s-au modificat ?

ps : nu vreau sa fiu rau,sincer o spun..sa nu crezi ca-s vreun nesimtit sau unul care se bucura sa te atace sau sa te supere.. doar nu vad rostul la ceea ce ai zis mai sus....oricum e masina ta faci ce doresti si asta nu ar trebui sa ma intereseze pe mine cu absolut nimic;)
ps2 : inc-odata MULT SUCCES si ti-am spus,da si tu detalii despre motor despre una-alta, nu zic degeaba asta, o spun doar ca cine stie ?! ..te poate ajuta careva cu un sfat o indicatie

Salut , spuneam ca ma interesat ca nu a fost omorata gandindu-ma si la partea de caroserie , omul chiar o intretinea , si nu avea de gand sa o vanda , dar a intors pe pod la Titan si a intrat o dobitoaca in el ... si nu sa mai apucat de ea .

cat despre lonjeroane si oale se schimba totul !

florin83 08-05-07 09:35

fara suparare, dar ii dau dreptate lui Alex-Rahova.. degeaba n-a fost alergata de fostul proprietar ca dupa accidentul asta a ajuns mai rau decat era una alergata..

in fine.. bafta!

Alexul` 08-05-07 12:19

Nu a fost un mare accident sa stiti , a avut o aripa stramba un far spart bara stramba si lonjeron + oala stanga putin atinse . ! capota a scapat neatinsa ....

Slim29 08-05-07 12:20

ai dus ursu alb la garaj?

florin83 08-05-07 13:05

Quote:

Originally Posted by Alexul` (Post 890448)
Nu a fost un mare accident sa stiti , a avut o aripa stramba un far spart bara stramba si lonjeron + oala stanga putin atinse . ! capota a scapat neatinsa ....

adica i-a fost afecatata structura. :)

Alexul` 08-05-07 13:52

Quote:

Originally Posted by Slim29 (Post 890454)
ai dus ursu alb la garaj?

Da Slim , Azi dimineata am venit cu el la garaj ! nu cred ca fac nimic astazi ca sunt foarte obosit !

Alexul` 08-05-07 22:45

Pt Alex-rahova. Ce Rost Avea Sa Dau 2-3 Mii Pe Un Urs Si Sa Mai Bag Tot Atat In El Cand Am Dat Pe Asta O Nimica Toata Si Este Si Inmatriculat? Ideea Este Alta! Atata Timp Cat Am Posibilitatea Sa-l Fac In Cel Mai Bun Service De Tuning Din Tara, Am Zis Sa Iau Unul Cat Mai Ieftin Si Inmatriculat Mai Ales Ca Nu Era Coaja, Fara Pic De Rugina. Cam Asta Era Ideea!

Alfa_band 08-05-07 22:46

Pai zine si noua despre ce garaj (service)este vb?

Razvan-CT 08-05-07 23:20

succes cu masina.. pun pariu ca o sa iasa ceva super...

ps. porsche-le ala 911.. e a lui maff??

Alex-Rahova 08-05-07 23:28

inteleg...
nu mai intru in alte comentarii pentru ca nu are rost
un urs cu lonjeronul stramb si o oala fugita nu e un lucru asa grav ...
ps : si cu 2-3000e cam ce planuri de tuning ai pentru masina?

Maroo 08-05-07 23:36

bravo frate bafta cu proiectul pt restul nu inteleg ce aveti cu el ce nu s-au mai vazut masini facute din mai multe depinde si de cum e facuta nu neaparat cat de lovita a fost...

Alexul` 09-05-07 12:39

Quote:

Originally Posted by Maroo (Post 891676)
bravo frate bafta cu proiectul pt restul nu inteleg ce aveti cu el ce nu s-au mai vazut masini facute din mai multe depinde si de cum e facuta nu neaparat cat de lovita a fost...

Asa este Maroo , ai perfecta dreptate nu conteaza ca este lovita , conteaza cum iese cand este gata . saptamana asta primesc cotele masinii din Germania.

All times are GMT +2. The time now is 15:18.

- Copyright 2026 4Tuning