![]() |
4 Attachment(s)
Poze cu achizitia
|
Arata bine, s-o stapanesti sanatos 8)
|
Merci mult.
Dar mai are pana va fi asa cum vreau eu. |
Spor la treaba 8)
|
super masina :wink: ...cat iti consuma?
|
Da... cat papa..?
fabrica da vit max 240km/h, tu cat i-ai dat de curiozitate?? |
pana acuma nu am trecut de 200 km/h dar voi incerca mai incolo. Inca nu este bine pusa la punct si nu vreau sa risc prea mult.
de consumat consuma cam 8-8.5 maxim 9 in afara si undeva in jur de 12-15 in oras, in functie de cum ii dai. |
Salut SV-05-YBG, frumoasa mashina dar daca nu te superi te-as intreba cat te-a costat masina? (nu insist asupra intrebari doar daca vrei sa zici) in rest sa ne ti la punct cu modificarile aduse !
|
Banii dati pe ea nu sunt multi. In schimb mai este mult de lucru. Trebuie vopsita, schimbate bratele pe fata, plus alte mici retusuri: garnituri, furtune etc.
Deci un pret real va fi cand voi finaliza lucrarile. De modificat nu va fi decat eventual pe la motor. La exterior si interior va ramane apox. STOCK. Consider ca Pininfarina a stiut ce face si nu mai ttebuie sa intervin si eu. |
Re:
Quote:
|
am pus un eleron simpatic care merge bine cu masina si praguri. Poate am sa lucrez si la Masca fata un pic. Dar trebuie sa ma mai gandesc.
Am sa imi fac un plan. |
e frumusica masina. si pe mine ma batea gandul dar nu am gasit decat cazaturi. ce-i drept e cea mai buna alegere de masina sport care este si frumoasa, nu-i nici antica, are interior misto si e sub 6000 de euro... (eu am vazut una la 4800 si inca una la 5500 dar nu prea mi-a placut nici una).
oricum, buna alegere! |
sa o stapanesti sanatos :D
|
frumoasa masina... felicitari pt alegere.... dar zi-mi te rog daca e luata din tara sau ai adus-o, ... pt ca in germania e plin de fiat-uri coupe si costa in jur de 3000 euro numai ca e greu sa le inmatriculezi
|
Nu ca e cam greu sa le inmatriculezi. Este aproape imposibil.
Este luata din tara. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:36. |
- Copyright 2026 4Tuning