Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Divergente de tot felul ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/4033-divergente-felul.html)

yamahaer1cip 13-03-05 00:26

pe noi nea...... pe voi nu stiu :)))) :shock: :shock: :o :o :cry: :wink:da am scapat ne ajutata cel de sus :?

Psycho 13-03-05 00:28

mah io n`am avut treaba deshi am ocolit vre`o 20 de km .. nu s`a luat nimeni d mine :) .. hihihi am fost cuminte .. numa bine si noapte buna

ct77pia 13-03-05 09:30

marfa baiatule si cum a fost? ce marfaaaaaaaaaaaaaaaa ce suspansssssssssssss parca am 15 ani
in fine daca gasesc sifonarul ii rup capul si \"felicitari\" ptr ala cu cielo mare bulangiuuuuuuuuuu :twisted:

D_M_X 13-03-05 11:51

SPOOF .........esti tatic mah ...mai ca nu-mi vine sa cred ca masina ta e solentza....nu cumva ai shasiu de Calibra? :lol: :lol: :lol: Ai fost tare rau de tot aseara...daca are cineva filmuletu cu el sa ni-l arate si noua pls

Psycho 13-03-05 23:46

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
SPOOF .........esti tatic mah ...mai ca nu-mi vine sa cred ca masina ta e solentza....nu cumva ai shasiu de Calibra? :lol: :lol: :lol: Ai fost tare rau de tot aseara...daca are cineva filmuletu cu el sa ni-l arate si noua pls

ha ha .. vezi k l`a pus ... mike.omega .. stai sa`l gasesk si eu ... frate .. ashtia in cartier imi zic Arabu sau erh4abbe :) heheheh ... am mai zis si ma repet daca era praf p jos .. sau nishte apa .. faceam un show grupa mare .. asa m`am limitat :)

cred k se vede si p film .. la un momentdat .. acolo cand ma duk spre aqua magic ... asa ... cand intorc a fost si un mik burn` .. ieshea fum grupa mare :) .. sau mica :)

Insanity 14-03-05 00:36

Mie imi pare rau ca nu mai vreti sa va certati, eu de asta intram pe forum, ador certurile intre ala care zice a masina lui e galbena si celalalt care zice ca nu e galbena ca e portocalie ca el stie mai bine si are cunostintele necesare adica nu e un neavizat, mie chiar imi place sa citesc care nu mai suporta pe cine...
Oricum stati linistit ca la cum sunt Constantenii oricand o sa fie un motiv de cearta... nu pe topicul asta dar pe altele, o sa zica unu ca a mers cu 200 si altu o sa zica de ala ca minte ca a vazut el si stie mai bine si nu avea 200 avea doar 190 etc...
Asta e frate asta-i spiritul latin
PS Art scuzele iti sunt acceptate :D :P

CT-03-ART 14-03-05 08:50

mersi frate...shi in legatura cu ce ai scris tu am hotarat catziva sa nu ne mai certam pe forum shi sa inchidem orice scandal care izbucneshte....

Psycho 14-03-05 10:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
mersi frate...shi in legatura cu ce ai scris tu am hotarat catziva sa nu ne mai certam pe forum shi sa inchidem orice scandal care izbucneshte....

:peace: sigur nu va mai intzepatzi ??? :poke:

hai sunt curios sa vedem daca mai exista ... certuri .. parerea mea e sa incetatzi ... p bune ... da acum cum vretzi voi ...

WhosYourDaddy e foarte trist d azi se face taximetrist

CT-87-ADY 14-03-05 18:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"

WhosYourDaddy e foarte trist d azi se face taximetrist

:cry: De ce?
si dak te faci.. cat o sa fie KM? :lol:

BIZ 14-03-05 19:20

mai eu zic sa se stearga topicu asta ....... sau macar inkis ............. nu ne caracterizaza .......... sincer ....... cine intra la Constanta si vede certuri i se par aiurea :|

Psycho 14-03-05 22:26

cine se mai cearta .. ehh .. io atat vreau sa zic .. cine se ami cearta sa`mi suga unghiile .. d la picioare :p .. o sa pun o poza cu ele si o sa va razganditzi :p .... :woowoo: ... ehh ... io zic sa`l lasam deschis .. ptr k tot vor fii motive de cearta ... biz ti`e rushine .... k atunci cand intra lumea la constantza ... vede certuri .. mie nuh .. asta inseamna k , comunicam .. da .. e si o treaba .. hai sa ne injuram k proshtii .. prin private si alte ***uri ...

CeReS 15-03-05 00:00

pai certati-va ca de asta e deschis topicul asta :twisted: :twisted: :twisted:
acum sunteti offtopic rau :lol: :lol: :lol:

BIZ 15-03-05 16:21

Re:

Quote:

... biz ti`e rushine .... k atunci cand intra lumea la constantza ... vede certuri .. mie nuh .. asta inseamna k , comunicam .. da ...

:lol::lol::lol: nu imi e :oops: :D ....... da nu vad cine are de castigat din certuri :D

Quote:

... ehh ... io zic sa`l lasam deschis .. ptr k tot vor fii motive de cearta ...

sa speram ca nu :P

Psycho 17-03-05 22:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CeReS\"
pai certati-va ca de asta e deschis topicul asta :twisted: :twisted: :twisted:
acum sunteti offtopic rau :lol: :lol: :lol:

ehh ...

vroiam sa il intzep p unu cu ceva da am uitat .. sa`mi bag pewla ... aa .. hai sa va vad ... la cursa d pe 27 MR nu poate participa ..

Comentarii ?? hai sa va vad .. d c .. ptr k asa vrea mushchiul nostru ...

Evo007 17-03-05 23:07

Iar le dai motiv de cerata
Asa incepe tot si se termina greu

All times are GMT +2. The time now is 17:01.

- Copyright 2026 4Tuning